Η ιστορική συνάντηση Κουλιανού - Σαμπάολι, η ατάκα Λουτσέσκου και ο ταξιτζής!

Χάρης Εμμανουηλίδης08 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη Γαλλία με αντίπαλο τη Μαρσέιγ με τις δύο ομάδες να δίνουν... ραντεβού σε μία εβδομάδα στην κατάμεστη Τούμπα.

Στον απόηχο της αναμέτρησης και μετά το πέρας αυτής, έλαβε χώρα μία συνάντηση που πολλοί περίμεναν και δεν ήταν άλλη από αυτή του Νίκου Κουλιανού με τον προπονητή της Γαλλικής ομάδας, Χόρχε Σαμπαόλι. Οι ομοιότητες των δύο; Απίστευτες! Καθώς όπως φαίνεται οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου στο Βελοντρόμ και είναι... ίδιοι!

Η ομοιότητα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος όταν συνάντησε τον Νίκο Κουλιανό τον ρώτησε με χιούμορ, «Τι κάνει εδώ ο Σαμπαόλι; Πάνε στην ομάδα σου» χαρίζοντας έτσι στιγμές γέλιου μετά από μία πιεστική βραδιά. Ο Ρουμάνος τεχνικός όμως δεν ήταν ο μόνος που σχολίασε την ομοιότητα του Νίκου Κουλιανού και του Αργεντίνου τεχνικού, καθώς τόσο οι ταξιτζήδες όσο και οι άνθρωποι στο προσωπικό του ξενοδοχείου αποκαλούσαν τον απεσταλμένο του ομίλου Metromedia, «Σαμπαόλι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.