Η ιστορική ευκαιρία του ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης17 Μαρτίου 2022

 Είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς και ένας από τους σπουδαιότερους της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Και ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του και αυτό των μεγάλων απουσιών του...

 Χωρίς Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς αλλά και Ελ Καντουρί, Μιχαηλίδη ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει με περιορισμένες επιλογές να παρουσιάσει μια ομάδα με αμυντική συνοχή και ικανή να βρει το γκολ στις αντεπιθέσεις.

 Η Γάνδη έχει το μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη στις αποδόσεις με 1.70 έναντι του 5.00 του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, πάντως, διατηρεί ελαφρύ πλεονέκτημα για την πρόκριση με 1.80 έναντι 2.05.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Και αν στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν μας πρόσφεραν... γκολ, μοιάζει δύσκολο να μην το κάνουν και στο Βέλγιο. G/G στο 2.15 αλλά και over 2.50 γκολ στο 2.25 ενώ είναι πολλές οι επιλογές για τον τρόπο πρόκρισης αλλά και τους σκόρερ.

 Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια προσφέρει 2.20 ενώ στην παράταση 21.00.

Η αναμέτρηση έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμία συμμετοχής έως 21:55.

 Anytime σκόρερ θα επιλέξουμε τον Ίνγκασον και τον Βιεϊρίνια στο 17.00 με τον πρώτο να μπορεί να απειλήσει στον αέρα και τον δεύτερο να παίρνει τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων απόντος του Κούρτιτς.

 21+

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

 | Παίξε Υπεύθυνα 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.