Η ιστορία γράφεται από τους γενναίους

Metrosport Team07 Απριλίου 2022

Αποστολή στη Μασσαλία: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης, Γιώργος Καστάνης, Νίκος Κουλιανός

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, πως τους τελικούς δεν τους παίζει. Τους κερδίζει. Ήρθε ξανά η ώρα, για έναν ακόμη τελικό. Αυτή την φορά, με αντίπαλο την πανίσχυρη Μαρσέϊγ στο Βελοντρόμ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα αναμετρηθούν σε επίσημο παιχνίδι οι δύο ομάδες. Προσθέστε ακόμη πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει και στις τρείς διοργανώσεις και πως η Μαρσέϊγ είναι η μοναδική Γαλλική ομάδα, που μετέχει στις τρείς διοργανώσεις. 

Το κίνητρο είναι υψηλό. Ο Λουτσέσκου και ο Λύρατζης το είπαν όσο πιο καθαρά μπορούσαν στις δηλώσεις τους. Από χθες το βράδυ, οι 22 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης βρίσκονται στην Μασσαλία.

Απόψε το βράδυ στις 22:00 (ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει ένα σκορ πρόκρισης, για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, όμως για να τα καταφέρει, θα πρέπει να παίξει έξυπνα τον αντίπαλό του, να μην επιτρέψει στην Μαρσέϊγ να κάνει το παιχνίδι της, θα πρέπει να πετύχει γκολ για να αγχώσει τους αντιπάλους του και εν τέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και νικηφόρο, που θα είναι το ιδεατό, για την πρόκριση.

Η ιστορία (ακόμη και στο ποδόσφαιρο) γράφεται από τους γενναίους και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δείχνουν διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς και για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, καλούνται να διεκδικήσουν ένα σκορ πρόκρισης.

Ο Λουτσέσκου δεν αποκλείεται να «εμφανίσει» κάποιον άσο από το…μανίκι του, αναφορικά με τις επιλογές των παικτών στην ενδεκάδα, αλλά και την διάταξη που μπορεί να μεταβάλλεται, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα.

Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί ο Πολωνός Μίλικ, όπως δήλωσε χθες ο Σαμπάολι, όμως όλη η Μαρσέϊγ χρειάζεται προσοχή και όχι μόνο, ένας ή δύο παίκτες της. 

Εκαντοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ενώσουν τις φωνές τους, με τους 3.500 φιλάθλους που βρίσκονται στην Μασσαλία για να ωθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στην διεκδίκηση ενός αποτελέσματος που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, για την διεκδίκηση της πρόκρισης. 

Θυμίζουμε πως ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στη Τούμπα, το βράδυ της 14ης Απριλίου και σε αυτό το παιχνίδι, αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Το βασικό είναι απόψε το βράδυ, να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα του επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις μία νέα ιστορική πρόκριση, αυτή την φορά στους «4» του Conference league.

ΠΑΟΚ γράψε και απόψε ιστορία!!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.