Η Ίντερ πέρασε με ανατροπή από την Αταλάντα και έπιασε 4άδα

Κωστής Παναγιώτου13 Νοεμβρίου 2022

Η Ίντερ πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Αταλάντα, για τη 15η αγωνιστική στη Serie A, και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους. Οι "νερατζούρι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά με πρωταγωνιστή τον Τζέκο έκαναν την ολική ανατροπή και προσπέρασαν στο βαθμολογικό πίνακα την Αταλάντα, κάνοντας βήμα 4άδας.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στον αγώνα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκμαν (1-0), μετά ανατροπή του Σαπάτα από τον Ντε Φράι, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Η Ίντερ μετά το γκολ της Αταλάντα ανέβασε ρυθμούς και πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, με τον Τζέκο να ισοφαρίζει σε 1-1 με τακουνάκι, μετά από σέντρα του Τσαλχάνογλου και κεφαλιά πάσα του Λαουτάρο.

Στο 56ο λεπτό οι "νερατζούρι" έκαναν την ολική ανατροπή, με τον Τζέκο να χρίζεται και πάλι σκόρερ, ύστερα από γύρισμα του Ντιμάρκο από τα αριστερά, με τη μπάλα να κοντράρει στον Μάλε πριν φτάσει στον Βόσνιο επιθετικό, οποίος έκανε το 1-2.

Πέντε λεπτά αργότερα (61') οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Λαουτάρο έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω ο Παλομίνο προσπάθησε να διώξει αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 77' ο Παλομίνο εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ που σημείωσε νωρίτερα, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Ο Κόπμεϊνερς εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι η μπάλα όμως πέρασε και ο Παλομίνο με κεφαλιά-ψαράκι μείωσε σε 2-3. 

Η Ίντερ άντεξε στα τελευταία λεπτά την πίεση της Αταλάντα και έφυγε από το Μπέργκαμο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, βάζοντας από κάτω της τους "μπεργκαμάσκι", στο βαθμολογικό, πίνακα, φτάνοντας τους 30 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 27.

Αταλάντα: Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ (68' Οκόλι), Σκαλβίνι, Χάτεμπουρ, Κόπμαϊνερς, Έντερσον, Μάλε, Πάσαλιτς, Σαπάτα (69' Βίντερ Χέιλουντ), Λούκμαν.

Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (72' Ατσέρμπι), Ντάμφρις (72' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο, Λαουτάρο, Τζέκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.