«Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Ο Λιονέλ Μέσι ακόμη δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα μεταγραφικά σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ξεκίνησαν να γράφονται και να κάνουν λόγο για συνύπαρξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της "Daily Mirror," ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Μέσι, σε μια προσπάθεια να τον φέρει στην ομάδα του MLS όταν λήξει το συμβόλαιό του με το γαλλικό σύλλογο.

Επίσης, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αργεντινός έχει ήδη πολλά πολυτελή διαμερίσματα στην πόλη. Ο συνιδρυτής του Μπέκαμ, Ζόρζε Μας, θέλει να δελεάσει και τον Πορτογάλο σταρ να έρθει στην ομάδα και να δημιουργήσει μαζί με τον Μέσι το επιθετικό δίδυμο της ομάδας του.

Ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι, προ ημερών είχε δηλώσει πως ο Ρονάλντο θα καταλήξει στην Αμερική. Στη συνέντευξή του στο "ESPN", είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από μερικά χρόνια, ο Κριστιάνο μου είπε ότι πιθανότατα θα καταλήξει να παίζει στην Αμερική. Δεν είναι 100% σίγουρος, αλλά υπάρχει πιθανότητα να συμβεί».

Με τη σειρά του ο Μας δήλωσε: «Ο Ντέιβιντ και εγώ δουλεύαμε πολύ σκληρά, έχουμε φιλοδοξίες να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ και ο Μέσι είναι ένας, αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών».

Την προηγούμενη εβδομάδα γράφτηκαν ανάλογα δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ, για κοινή παρουσία των δυο σταρ στην Παρί. Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και όπως όλα δείχνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει, τουλάχιστον για φέτος, κάτοικος Τορίνο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.