Η... ιδιαίτερη ιστορία του Χαραλάμπους με τον Βούκοτιτς σε ένα Άρης - ΠΑΟΚ!

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε αναφορικά με τις στιγμές που έζησε με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ο κύπριος αμυντικός θυμήθηκε τα όσα είχαν βιώσει από κοινού στην Εθνική αλλά και σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη όταν αμφότεροι είχαν παρουσία στον ΠΑΟΚ!

Για την είδηση του θανάτου του Μόμτσιλο Βούκοτιτς: «Ήταν μία δυσάρεστη είδηση, ο Θεός να αναπαύσει τη μνήμη του. Ήταν σαν πατέρας μου, ήταν ο πρώτος προπονητής που με κάλεσε στην Εθνική Κύπρου, ήταν πάντα χαμογελαστός και του άρεσε να μας λέει ιστορίες. Του ήρθε μία αρρώστια, είναι δύσκολο. Μιλούσαμε συνέχεια ακόμα και όταν δεν συνεργαζόμασταν. Έχουμε χαρακτηριστικές στιγμές, με φώναζε ΄΄μικρέ έλα εδώ΄΄ και μου έδινε την κούτα με τα τσιγάρα του να κρατάω».

Για να διηγηθεί δύο ακόμα ιδιαίτερες ιστορίες με τον ίδιο: «Σε ένα παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου, από αριστερό μπακ με έβαλε δεξί χαφ. Μία άλλη φορά στην Εθνική, έχουμε πάει στο δωμάτιο, 5-6 άτομα μέχρι τη 1 τα ξημερώματα. Χτυπάει η πόρτα, μπαίνει μέσα ο κόουτς, του απαντάει ο Οκκάς, ΄΄ κοιμόμαστε κόουτς’’ με τον ίδιο να λέει, ‘’ έλα πες που είναι οι άλλοι’’ και εμείς είχαμε κρυφτεί στην τουαλέτα, στα κρεβάτια, παντού! Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.