Η ιδιαίτερη φετινή κοπή βασιλόπιτας του Μακεδονικού

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2021

Η γενικότερη υγειονομική κατάσταση, η τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, το lockdown και φυσικά οι περιορισμοί στην κυκλοφορία, ήταν οι παράγοντες που διαμόρφωσαν το πλαίσιο της φετινής κοπής βασιλόπιτας του Μακεδονικού, η οποία διεξήχθη μέσω της πλατφόρμας ZOOM, με τηλεδιάσκεψη όλων των μελών του προσωπικού του συλλόγου.

Από τον πρόεδρο, που χαιρέτισε τα μέλη και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, τα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές και τις προπονήτριες όλων των τμημάτων όλων των αθλημάτων και του ΚΔΑΠ, εργαζομένους και εργαζόμενες στη γραμματεία και στα υπόλοιπα πόστα των εγκαταστάσεων και του συλλόγου, όλοι ήταν εκεί για το ξεκίνημα μιας χρονιάς που συνοδεύεται από την ελπίδα και την ανάγκη επιστροφής στην κανονικότητα.

Το φλουρί της μεγάλης βασιλόπιτας εντοπίστηκε ανάμεσα στα κομμάτια του ΚΔΑΠ και του τμήματος Βόλεϊ, ενώ κομμάτι κόπηκε για το Διοικητικό Συμβούλιο και για τον εκλιπόντα Παύλο Δήμου.

Στις επιμέρους βασιλόπιτες, τυχεροί αναδείχθηκαν ο γενικός αρχηγός του τμήματος Βόλεϊ, Γιώργος Πετρίδης, ο προπονητής kick-boxing στο ΚΔΑΠ, Θανάσης Μουρατίδης, καθώς και ο εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, Παναγιώτης Πασχουλάρης.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.