Η ιατροδικαστής δεν βρήκε την αιτία θανάτου του 2χρονου κοριτσιού: «Το πιστοποιητικό λέει εν αναμονή εξετάσεων»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η δικηγόρος Έφη Ορφανίδου, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση του ξαφνικού θανάτου του 2χρονου κοριτσιού σε βρεφονηπιακό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας πως η ιατροδικαστής δεν μπορεί να εξακριβώσει ακόμη την αιτία θανάτου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Είμαι μαζί με την μητέρα αυτή τη στιγμή, γιατί πήγαμε στο γραφείο τελετών να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη κηδεία, που θα γίνει την Παρασκευή. Υπήρξε μια συνάντηση με την ιατροδικαστή .Μας είπε ότι το παιδί δεν είχε ίχνη ή μώλωπες. Δεν μπόρεσε να διακρίνει δηλαδή κανένα ίχνος κακοποίησης. Το μόνο που εντόπισε ήταν κάποιες πρησμένες αμυγδαλές, τίποτα άλλο όμως.

Μόνο μικροσκοπικά θα μπορέσει να εξακριβωθεί η αιτία. Οι τοξικολογικές έχουν ανατεθεί σε εργαστήριο του ΑΧΕΠΑ, και τα όργανα του παιδιού μαζί με τα ιστοτεμάχια έχουν αποσταλεί στο ΕΚΠΑ των Αθηνών. Αυτά τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός 3 μηνών. Οι μικροβιολογικές εξετάσεις και οι τοξικολογικές θα καταδείξουν νωρίτερα, σε προγενέστερο χρόνο .Δεν ξέρω όμως αν δώσουν ενδείξεις για την αιτία θανάτου. Αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πιο έγκυρο τότε. Είμαστε σε αναμονή.

Το πιστοποιητικό αυτή τη στιγμή λέει εν αναμονή εξετάσεων. Δεν μπορεί να αποδοθεί κάπου η ευθύνη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.