«Η Γκόμελ σέβεται αλλά δεν φοβάται τον Αρη, θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λευκορώσος δημοσιογράφος, Σεργκέι Νικολάεφ, και μίλησε για τα παιχνίδια της Γκόμελ με τον Αρη, την κατάσταση που βρίσκεται η λευκορωσική ομάδα, τους παίκτες του Αρη που ξεχωρίζει ο προπονητής της αλλά και τον τρόπο προσέγγισης που θα έχει στα διπλά παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η αποστολή είναι πλήρης, έχουν έρθει όλοι οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη και ήρθαν για να παλέψουν για την πρόκριση με τον Αρη. Ο προπονητής της Γκόμελ μίλησε μετά την ήττα από τη Μινσκ, είπε πως η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει και να αφήσει στην άκρη το πρωτάθλημα, πως είναι άλλη διοργάνωση και άλλα παιχνίδια κόντρα στον Αρη.

Λογικά η Γκόμελ θα παίξει αμυντικά και θα παίξει με αντεπιθέσεις, ενδεχομένως με ένα 4-5-1. Ο Νεβίνσκι είπε πως σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε στον Αρη, στάθηκε ιδιαίτερα στους Ιτούρμπε και Ζερβινιό, τους ξέρει και τους αντιμετώπισε όταν έπαιζαν στη Ρόμα κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, στην οποία ο προπονητής της Γκόμελ ήταν βοηθός προπονητή».

Για τον τρόπο προσέγγισης της Γκόμελ: «Αυτό που θέλει να αποφύγει είναι ένα γρήγορο γκολ στην αρχή του αγώνα και να προσπαθήσει γενικότερα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες: «Ο επιθετικός Μάκας, ο Σένκο που ήρθε πριν λίγες εβδομάδες, έπαιζε στη Ρωσία. Επίσης, πολύ καλός είναι ο έμπειρος Μάγκας και ο Νιγηριανός Αντεόλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.