Η γκολάρα και το μπλέξιμο του Κάρολ Σφιντέρσκι

Κώστας Πετρωτός29 Μαρτίου 2022

Απίστευτες μέρες ζει στην Σάρλοτ ο Κάρολ Σφιντέρσκι, αφού μετά τα δύο γκολ με την Νιού Ινγκλαντ την περασμένη εβδομάδα, σημείωσε και άλλα δύο ξημερώματα Κυριακής και οδήγησε την ομάδα του σε νέα νίκη με 2-0 επί του Σισνσινάτι. 

Στα social media του συλλόγου αποθεώθηκε αρχικά με το σχόλιο “Yessirskiiiii” στο πρώτο τέρμα που σημείωσε από κοντά με πλασέ στο 5’ για να λάβει δεύτερο εγκωμιαστικό σχόλιο (“Braceskiiii”) όταν στο 55΄,. με απίθανο φάουλ έκανε το 2-0. 

Λίγο αργότερα, στον λογαριασμό της στο twitter η αμερικανική ομάδα έγραψε “με μία λέξη: απίστευτος”, ποστάροντας φωτογραφίες του από το παιχνίδι. Όλα δείχνουν να πάνε κατ΄ ευχήν για τον 25χρονο επιθετικό, εκτός του κεφαλαίου εθνική ομάδα. Κι αυτό γιατί χθες ο υπεύθυνος Τύπου της πολωνικής Ομοσπονδίας δημοσιοποίησε το μήνυμα του γιατρού της Σάρλοτ την περασμένη Δευτέρα, βάσει του οποίου είχε πιθανή θλάση στον μηρό και θα χρειαζόταν μία με δύο εβδομάδες για να γίνει καλά, διάγνωση με την οποία δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. 

Ωστόσο, η απώλεια του Μίλικ στο ματς με την Σουηδία που θα κρίνει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.