Η Γκλάντμπαχ είναι βασικός διεκδικητής του Τζόλη

Metrosport Team09 Ιουλίου 2021

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το χθεσινό δημοσίευμα της “BILD” για τον Χρήστο Τζόλη. Η γερμανική ομάδα θέλει πολύ τον νεαρό μέσο και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και οι άνθρωποι της Wasserman που έχει τα δικαιώματα του παίκτη και κατ’ επέκταση και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Φυσικά, από πλευράς Δικεφάλου αυτό που έχει σημασία είναι οι επίσημες προτάσεις και όχι απλά οι κρούσεις και κινήσεις που δηλώνουν ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου και η επισήμανση μέσω του συγκεκριμένου ρεπορτάζ ότι η Γκλάντμπαχ, στην παρούσα φάση, δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται για να διεκδικήσει τις μεταγραφές που σχεδιάζει δείχνει κάτι για τις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο Τζόλης είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Γκλάντμπαχ (ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Ουνιόν Βερολίνου, Μάρβιν Φρίντριχ, ο αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μάλανγκ Σαρ και ο 17χρονος επιτελικός Κάσπερ Κοζλόφσκι είναι οι άλλοι τρεις.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του, ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μαξ Έλμπερ υπογραμμίζει ότι θα πρέπει προχωρήσουν πωλήσεις παικτών όπως οι Τουράμ, Πλεά και Ζακάρια για να εξασφαλιστεί μπάτζετ για μεταγραφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.