Η Γιουβέντους προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Πογκμπά

Metrosport Team06 Μαρτίου 2022

Ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη Γιουβέντους να θέλει να τον εντάξει πάλι στο δυναμικό της, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με τους «κόκκινους διαβόλους» και οι μνηστήρες έχουν ξεκινήσει να στήνουν χορό στα πόδια του 28χρονου. Εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει συνεχίσει να φτιάχνει τη δική της ομάδα-galacticos. 

Στη λίστα έχει προστεθεί τι τελευταίο διάστημα και το όνομα της Γιουβέντους, η οποία κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον την επιστροφή του Πογμπά στο Τορίνο, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται πως προσφέρει τριετές συμβόλαιο στο Γάλλο, με απολαβές ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για τρεις σεζόν, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολ Πογμπά μετακόμισε από τη Γιουβέντους στο Μάντσεστερ το 2016, έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ και οι Άγγλλι κινδυνεύουν να τον χάσουν μετά από έξι χρόνια, χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους τίποτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.