Η Γιουβέντους δεν δέχεται να πάρει το Πρωτάθλημα στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός;

Metrosport Team04 Απριλίου 2020

Στην Ιταλία μπορεί κανείς να μην σκέφτεται αυτή την ώρα το ποδόσφαιρο, όμως είναι ζήτημα με το τι θα γίνει με την Serie A, ωστόσο η επιθυμία των περισσότερων ομάδων είναι αυτό να συνεχιστεί όταν το επιτρέψει ο κορωνοϊός.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, αποκάλυψε ότι η Γιουβέντους δεν θα δεχτεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στα χαρτιά αν αυτό δεν ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας που έχει σκορπίσει στο θάνατο περισσότερους από 55.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

«Η μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Η σκέψη είναι να αρχίσουμε 20 Μαΐου ή το πολύ αρχές Ιουνίου και να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα τον Ιούλιο. Το να διακόψουμε αυτή τη σεζόν, θα ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο. Θα ήταν μια αδικία. Ακόμα και η Γιουβέντους έχει εκφράσει την απροθυμία της σε μια τέτοια λύση. Δεν θα ήθελε να στεφθεί πρωταθλήτρια λόγω του κορωνοϊού», είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα μπορούμε να κάνουμε και τη σύγκριση με τον Ολυμπιακό και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη πως αν διακοπεί το πρωτάθλημα δεν θα μπει καμία παύλα και άνω τελεία

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.