Η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει «ποδαρικό» στην κορυφή

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2021

Όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο οι Άγγλοι αποδεδειγμένα δεν... καταλαβαίνουν από γιορτές και αργίες. Έτσι το 2021 αρχίζει με δράση στην Premier League!

Η -πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος- Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (4/1, 22:00) τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώνεται η 17η ημέρα, και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ύστερα από τις δύο σερί ισοπαλίες (σ.σ. με Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ), οι οποίες επέτρεψαν στους «διώκτες» των «κόκκινων» να πλησιάσουν στην κορυφή. Από την πλευρά της, η -δεύτερη της κατάταξης- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται σήμερα Πρωτοχρονιά την Άστον Βίλα και με νίκη θα «πιάσει» προσωρινά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο... ρετιρέ, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Στο μεταξύ, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή (3/1, 18:30) στο «Σταμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» βρίσκονται στο -7 από τη Λίβερπουλ (σ.σ. με τους «πολίτες» να έχουν δύο αγώνες λιγότερους) και χρειάζονται το «τρίποντο» για να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής...

Έβερτον-Γουέστ Χαμ Σήμερα - 19:30

Μάντσεστερ Γ.-Άστον Βίλα Σήμερα - 22:00

Τότεναμ-Λιντς 2/1

Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουν. 2/1

Μπράιτον-Γουλβς 2/1

Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ 2/1

Μπέρνλι-Φούλαμ 3/1

Νιούκαστλ-Λέστερ 3/1

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 3/1

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ 4/1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.