Η Γιουνάιτεντ πέρασε άνετα από την Έβερτον και πλησίασε την πεντάδα

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρήκε αντίσταση από την Έβερτον και με τρία γκολ (0-3) πέρασε από το "Γκούντισον Παρκ", πετυχαίνοντας την τρίτη της σερί νίκη στην Premier League, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από την πεντάδα.

Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, οποίος πέτυχε το ομορφότερο γκολ της σεζόν, με τρομερό ψαλιδάκι μόλις στο 3ο λεπτό και άνοιξε το δρόμο για την άνετη επικράτηση των "κόκκινων διαβόλων", θυμίζοντας το ασύλληπτο γκολ του Ρούνεϊ.

Στο 58' ο Μάρκους Ράσφορντ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων της εστίας του Πίκφορντ, κάνοντας το 2-0 για την Γιουνάιτεντ. Στο 75ο λεπτό ο Μαρσιάλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του Μάντσεστερ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν τους 24 βαθμούς (6η θέση) και μείωσαν τη διαφορά από την πέμπτη Τότεναμ (26 Β.), ενώ βρίσκονται στο -4 από την τετράδα. Η Έβερτον μετά την αφαίρεση βαθμών παραμένει στην 19η θέση (4 β.).

Έβερτον: Πίκφορντ, Γιανγκ (73' Πάτερσον), Ταρκόφσκι, Μπράνθγουεϊτ, Μικολένκο, Χάρισον, Γκάρνερ, Γκέιγ, Μακνίλ (73' Ντανζούμα), Ντουκουρέ (90' Ντόμπιν), Κάλβερτ-Λιούιν (82' Τσερμίτι).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο (76' Γουάν-Μπισάκα), Μακτόμινεϊ, Μεϊνού (72' Άμραμπατ), Ράσφορντ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (72' Πελίστρι), Μαρσιάλ (85' Μετζμπρί).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.