Η γιορτή του ποδοσφαίρου άρχισε, επιλογές για όλα τα γούστα από τη Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης09 Ιουνίου 2021

 Η σέντρα του Euro 2020 (και ας έχουμε 2021) γίνεται αύριο στον αγώνα της Τουρκίας με την Ιταλία και άπαντες ετοιμαζόμαστε για πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και... στοιχηματικό παιχνίδι σε μια διοργάνωση που αρκετές φορές έχει συνοδευτεί με μεγάλες επιτυχίες. Μην ξεχνάτε το πειρατικό του 2004...

 Πάμε λοιπόν, να ασχοληθούμε με τις μακροχρόνιες επιλογές...

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Η Γαλλία είναι σε ρόλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε απόδοση 6.00 καθώς είναι η πληρέστερη ομάδα με παικταράδες σε όλες τις γραμμές και την προσθήκη του Μπενζεμά στην επίθεσή της να την καθιστά... τρομακτική.

 Αν ψάξουμε πιο κάτω, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες η Γερμανία αλλά και η Ιταλία που έχουν την ίδια απόδοση (10.00) και πέραν του ότι αποτελούν τις παραδοσιακές δυνάμεις της γηραιάς ηπείρου έχουν και τους παίκτες για να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο.

 Οι επιλογές της Stoiximan είναι πλούσιες και στα... ζευγαρώματα του τελικού με τη Γαλλία να νικά τη Γερμανία  να μας προσφέρεται σε απόδοση 30.00.

 Ενδιαφέρον πάντα παρουσιάζει και το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τις επιλογές και σε αυτή την περίπτωση να είναι πάρα πολλές. Ο ηγέτης της Αγγλίας, Χάρι Κέιν έχει το προβάδισμα (8.00) καθώς πέραν της ικανότητά του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αποτελεί και τον εκτελεστή των πέναλτι.

 Από αύριο και κάθε μέρα θα σας προσφέρουμε τις στοιχηματικές προτάσεις για όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.