«Η Γάνδη τρέφει σεβασμό στον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να τον κερδίσει»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2022

Την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Γάνδη στο πλαίσιο του Conference League, ανέλυσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο δημοσιογράφος από το Βέλγιο, Στέφαν Σμετ.

«Υπάρχει συναίσθημα ανακούφισης στην Γάνδη για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ, καθώς απέφυγε δυνατές ομάδες όπως η Ρόμα, η Μαρσέιγ και η Λέστερ. Όχι ότι δεν είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ και οι ελληνικές ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κληρωθεί με μία εκ των Ρόμα, Μαρσέιγ και Λέστερ. Η Γάνδη τρέφει σεβασμό στον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να τον κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Προς το παρόν ο βέλγικος σύλλογος δεν εστιάζει στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. 

Αυτό θα το κάνει τις επόμενες μέρες που θα πλησιάζει και ο πρώτος αγώνας των δυο ομάδων στην Τούμπα. Η Γάνδη έχει έναν προπονητή που έχει τη δική του φιλοσοφία κι αυτή έχει φέρει επιτυχίες στο παρελθόν. Στην αρχή της φετινής περιόδου η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, όμως στη συνέχεια βελτίωσε την εικόνα της και ήρθαν καλά αποτελέσματα, ενώ σε κάποια ματς μάλιστα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Έχει συμμαζευτεί ο σύλλογος κι αυτό φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα. Η ομάδα διαθέτει ταλέντο, είναι σε αγωνιστική άνοδο και έχει πλέον το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Είναι σε καλό φεγγάρι και οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι ο Μαροκινός Ταρίκ και ο Οφόε που έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.