Η Γάνδη έχει τον δικό της Ελ Καντουρί και λέγεται Ρομάν Μπεζούς

Κώστας Πετρωτός15 Μαρτίου 2022

Το βράδυ που ο ΠΑΟΚ περνούσε από την Λαμία, οι φίλοι του είχαν μάθει το όνομα του Ουκρανού, Ρομάν Μπεζούς που είχε λυτρώσει την Γάνδη στις καθυστερήσεις στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ζούλτε Βάρεγκεμ και έπειτα ξέσπασε σε λυγμούς λόγω του δράματος που βιώνει η χώρα του από τον πόλεμο με τη Ρωσία, ο οποίος μαίνεται επί σειρά ημερών.

Ο 31χρονος μέσος που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια με τον Βέλγικο σύλλογο, έχοντας μάλιστα 3 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας αγωνιστεί μάλιστα σε 6 ματς του Conference League. Για όσους ήταν παρατηρητικοί, δεν ήταν στον πάγκο της Γάνδης στο ματς της Τούμπας, κάτι που επαναλήφθηκε και λίγες μέρες αργότερα στον αγώνα με την Μπέερσοτ που και πάλι έμεινε εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Αιτία της απουσίας του ποδοσφαιριστή είναι μία ίωση που τον ταλαιπωρεί και θέτει σε αμφιβολία την παρουσία του στην αποστολή ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (17/3). Αυτό θα κριθεί αύριο  (16.3) και είναι ένας λόγος αγωνίας για τον Φανχάιζεμπρουκ, κάτι που μοιάζει με αυτό που συμβαίνει με τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ και έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.