Η φωτογραφία του Αουγκούστο που προκάλεσε αντιδράσεις στα Social Media

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό σε ένα εύκολο ποδοσφαιρικό απόγευμα με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να λειτουργεί αρμονικά και να παράγει κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και να «ξεμπουκώνει» επιθετικά χάρη στα 5 γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Μοναδική «παραφωνία»; Ο Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έθελξε με την εμφάνιση του, ίσα ίσα. Με πολλά αντικανονικά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου, φλέρταρε με την αποβολή, έχοντας δεχθεί ήδη μία κίτρινη κάρτα. Με βάση τα όσα έδειξε εντός των τεσσάρων γραμμών ο Ουρουγουανός τεχνικός  πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τον Ομάρ Ελ Καντουρί, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν  με την εικόνα του.

Το ίδιο ενστερνίστηκαν και αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι περίμεναν πολλά περισσότερα από έναν παίκτη που δείχνει ότι δεν είναι όσο συγκεντρωμένος θα έπρεπε στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Την κριτική των φιλάθλων προκάλεσε και μία φωτογραφία από τις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας που δείχνει τον Βραζιλιάνο μέσο να ασχολείται με το κινητό του κατά την διάρκεια του αγώνα. 

Να σημειώσουμε, πάντως, πως δεν ανέβασε ο ίδιος ο Αουγκούστο τη φωτογραφία αυτή ενώ αλήθεια είναι πως η ενασχόληση με το κινητό δεν είναι αποκλειστικά δικό του «κουσούρι»...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.