Η σούπερ σέξι Floriana Messina απαντάει στα καυτά διλήμματα που της βάζει το Metrosport.gr!

Metrosport Team07 Ιουλίου 2020

Συνέντευξη στον Γιώργο Τσαρουχά

Η Floriana Messina δεν είναι μία απλή οπαδός της Νάπολι. Είναι η αθλητικογράφος για την οποία άνετα θα έβλεπες αθλητικές εκπομπές ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο. Δεν αποτελεί υπερβολή το να πούμε ότι είναι ο λόγος που εδώ και λίγες εβδομάδες αψηφήσαμε το μεγαλείο του Ντιέγκο Μαραντόνα για να ασχοληθούμε τις δικές της εξωγηπεδικές δραστηριότητες. Η Ιταλοκολομβιανή παρουσιάστρια μιλάει αποκλειστικά στο Metrosport.gr και δίνει απαντήσεις σε 11 – ποδοσφαιρικά και όχι μόνο – διλήμματα που θα συζητηθούν!

Η 31χρονη είναι μία από τις πιο σέξι και καλλίγραμμες παρουσιάστριες του πλανήτη και δηλώνει τρελά ερωτευμένη με την πόλη και την ομάδα της Νάπολι. Η αγνή και δίχως όρια αγάπη της για τον σύλλογο του ιταλικού νότου την έφτασε στην κορυφή, καθώς η φωτογραφία της με φόντο τον «Θεό» της, όπως τον αποκαλεί, Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε το γύρο του κόσμου κάνοντας μέχρι και τους πιο πιστούς εχθρούς του Ντιεγκίτο να αναθεωρήσουν. Την έφτασε μέχρι και τα τηλεοπτικά στούντιο του Canale 9 στην γειτονική Ιταλία, όπου και εμφανίζεται στον φακό της ποδοσφαιρικής εκπομπής «Tutti in Campo» τρελαίνοντας τους τηλεθεατές και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

«Η Νάπολι είναι η ζωή μου, πάντα υποστήριζα αυτή την ομάδα. Πολλοί μου ζητάνε να αλλάξω ομάδα, αλλά η καρδιά μου ανήκει στην Νάπολι.» Η Floriana Messina μεγάλωσε στην Ιταλία, αγαπάει την ιταλική κουλτούρα, το ποδόσφαιρο και έχει βαλθεί να μας μετατρέψει όλους σε “παρτενοπέι”!

Η ίδια, μιλώντας στο Metrosport.gr και τον Γιώργο Τσαρουχά, αποκαλύπτει ποιον Έλληνα παίκτη θα ήθελε στη Νάπολι για τη νέα αγωνιστική σεζόν, την αγαπημένη της ελληνική ομάδα και δίνει την δική της απάντηση στο αιώνιο δίλημμα «Μαραντόνα ή Μέσι»…

Ο Μέρτενς, ο Μανωλάς και η Μύκονος

Προτιμάς η ομάδα σου να κερδίσει το Scudetto ή το Champions League;

F: «Θα έλεγα το Scudetto, το πρωτάθλημα Ιταλίας.»


Να θυμίσουμε ότι η ίδια γιόρτασε με την ψυχή της την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Γιουβέντους, ενώ έχει τάξει ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό “πριμ” εφόσον η Νάπολι κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όπως έχει δηλώσει σε περίπτωση που οι «παρτενοπέι» επιστρέψουν στην κορυφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου, θα κάνει στριπτίζ ανεβάζοντας το στα social media. Μένει να δούμε αν θα τηρήσει την υπόσχεση της και πρωτίστως αν η Νάπολι καταφέρει αυτό που στο σήμερα μοιάζει σαν ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο.

Το μεγάλο και αιώνιο ποδοσφαιρικό δίλημμα: Μαραντόνα ή Μέσι;

F: «Μέσι για μια ζωή, είναι ο καλύτερος όλων!»

Παρόλο που η ίδια αποθεώνει με κάθε τρόπο και ευκαιρία το απόλυτο σύμβολο της Νάπολι δείχνει να προτιμά τον μύθο του άσου της Μπαρτσελόνα και πολλοί ίσως συμφωνήσουν μαζί της. Ωστόσο, η ομάδα της καρδιάς της θα κληθεί να κάνει την υπέρβαση σε ένα μήνα από σήμερα όπου και θα φιλοξενηθεί στο Camp Nou απέναντι στην παρέα του Λίο Μέσι, στη ρεβάνς του 1-1 στα πλαίσια της φάσης των 16 του Uefa Champions League.

Ντράις Μέρτενς ή Λορένσο Ινσίνιε;

F: «Διαλέγω τον Μέρτενς, είναι ένας πραγματικός ηγέτης για εμάς.»

Καθόλου τυχαία επιλογή. Ο Βέλγος σταρ έχει καταφέρει να αφήσει ήδη το στίγμα του στους Ναπολιτάνους, ξεπερνώντας σε τέρματα μέχρι και τον Μαραντόνα, φιγουράροντας στην πρώτη θέση των σκόρερ (123 γκολ) όλων των εποχών για την ομάδα από τη Νάπολη. Ένας σύγχρονος ήρωας και όπως φαίνεται ο αγαπημένος παίκτης της Floriana!

Αν ήσουν προπονητής της Νάπολι, ποιον παίκτη θα «έκλεινες» το Καλοκαίρι;

F: «Τον Έντισον Καβάνι, θέλω πολύ να επιστρέψει.»

Ο Ουρουγουανός άσος που αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό πόθο της Floriana έχει μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα χωριό της πατρίδας τους. Στην προηγούμενη θητεία του με τα χρώματα της Νάπολι είχε προλάβει να πετύχει 104 τέρματα σε 138 εμφανίσεις με τη σημερινή χρηματιστηριακή του αξία να αγγίζει τα 20.000.000€!

Πάμε στους Έλληνες παίκτες της Νάπολι. Ποιον προτιμάς ανάμεσα στους Κώστα Μανωλά και Ορέστη Καρνέζη;

F: «Διαλέγω σίγουρα τον Μανωλά.»


Ο Κώστας Μανωλάς πήρε τη μεταγραφή του στους «παρτενοπέι» τον Ιούλιο του 2019 και από τότε έχει συμπληρώσει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 3 γκολ και φαίνεται να έχει κερδίσει τη συμπάθεια της παρουσιάστριας. Από την άλλη, ο Ορέστης Καρνέζης μετράει μόλις 9 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Νάπολι.

Ιταλία ή Κολομβία; Ποια χώρα επιλέγεις;

F: «Ιταλία για το φαγητό. Για τα υπόλοιπα (μουσική, θάλασσα) και τη ζωή γενικότερα προτιμώ την Κολομβία.»



Έχουμε παρατηρήσει ότι έχεις βρεθεί σε πολλά εξωτικά νησιά αλλά και στη Μύκονο. Ανάμεσα σε Μύκονο και Μαλδίβες, τι θα επέλεγες;

F: «Προτιμώ την Μύκονο όχι μόνο για τη ζωή και την καλοπέραση αλλά και γιατί μου προσφέρει περισσότερη χαλάρωση.»

Η ίδια αγαπάει τους Έλληνες και την Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο! Βρέθηκε στη Μύκονο πέρυσι το Καλοκαίρι, αναστατώνοντας τα γραφικά της σοκάκια και σκέφτεται να την επισκεφθεί και φέτος.

Μακαρόνια ή κρέας;

F: «Κρέας 100%»

Παρακάτω την βλέπουμε παρέα με τον διάσημο σεφ Nusr-Et σε ένα από τα τεράστιας φήμης μαγαζιά του…

Προτιμάς να βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο για ρεπορτάζ ή στο στούντιο;

F: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του γηπέδου.»

Την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Canale 9 στην Ιταλία να σχολιάζει την αγωνιστική δράση μαζί με το τηλεοπτικό της ταίρι και διακεκριμένο αθλητικογράφο, Valter De Maggio.


Αν έπαιζες ποδόσφαιρο, θα προτιμούσες να αγωνίζεσαι ως σεντερ μπακ ή ως σέντερ φορ; Ποια θέση ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα σου;

F: «Θα έπαιζα στην επίθεση, το «9αρι» μου ταιριάζει περισσότερο!»


«Από Θεσσαλονίκη υποστηρίζω ΠΑΟΚ, θέλω πολύ τον Τσιμίκα στην Νάπολι»

Τι γνωρίζεις για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ και Άρη) και ποια από τις δύο προτιμάς;

F: «Γνωρίζω αρκετές ελληνικές ομάδες. Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, προτιμώ τον ΠΑΟΚ

Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα και ποιον παίκτη θα ήθελες για τη Νάπολι;

F: «Η αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Μ’ αρέσει πολύ ο Τσιμίκας, θέλω να έρθει να παίξει για εμάς, είναι εξαιρετικά καλός ποδοσφαιριστής και θα τον ήθελα στη Νάπολι.»

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον νεαρό μπακ των ερυθρολεύκων πάνε κι’ έρχονται, πολλές ομάδες της ευρωπαΐκής ελίτ του ποδοσφαίρου έχουν δείξει ήδη το ενδιαφέρον τους και το μέλλον του στον Ολυμπιακό μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο. Η αξία του τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ και οι Ναπολιτάνοι τον «φλερτάρουν» επικίνδυνα.

Αυτή ήταν λοιπόν η Floriana Messina. Μια εκρηκτική, δυναμική γυναίκα που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και μας κάνει να εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω την ομάδα της Νάπολι και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν τηλεοπτικά αύριο, Τετάρτη, στην εκπομπή «Η ώρα των Πρωταθλητών» των καναλιών Novasports, όπου και θα είναι καλεσμένη της Λίλας Κουντουριώτη. 


Grazie Floriana και.. Forza Napoli!  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.