Με 9 παίκτες κατέβασε ο Λουτσέσκου την Αλ Χιλάλ!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κορωνοϊός χτύπησε βαριά την Αλ Χιλάλ αλλά δεν κατάφερε να την λυγίσει. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε όρθια στο Ιράν παρά τα 15 κρούσματα που έθεσαν νοκ-άουτ τους σημαντικότερους παίκτες της.

Παρά τις πολλές τους ελλείψεις οι πρωταθλητές Ασίας πήραν τον βαθμό που ήθελαν με το 0-0 επί της Σαχρ Κόντρο και προκρίθηκαν στην επόεμνη φάση του ασιατικού Champions League.

Η πρόκριση των Σαουδαράβων έγινε θέμα από τη FIFA στο twitter που εξυμνεί την Αλ Χιλάλ «που επέδειξε ηρωικό πνεύμα και ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες και έκανε ό,τι έπρεπε για να προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, παρά την απουσία πολλών παικτών της».

Ενδεκαμελής αποστολή με τρεις τερματοφύλακες

Σαν να μην έφταναν αυτά, δύο νέα κρούσματα προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα και αόψε (21:00) η Αλ Χιλάλ δίνει τον τελευταίο της αγώνα στην φάση των ομίλων του AFC Champions League κόντρα στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί από το Ντουμπάι.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ασίας αρνήθηκε το αίτημα αναβολής του αγώνα και για να μπορέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπληρώσει ενδεκάδα κάλεσε ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του συλλόγου. 

Η αποστολή της απαρτίζεται από 11 συνολικά ποδοσφαιριστές, οι τρεις εκ των οποίων τερματοφύλακες.



Μάλιστα η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε πως παρατάσσεται με 9 παίκτες και δύο τερματοφύλακες στον πάγκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.