Η Φενέρ φέρνει ΠΑΟΚ-Λημνιό κοντά σε ανανέωση

Κώστας Πετρωτός31 Αυγούστου 2020

Τα δεδομένα για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Δημήτρη Λημνιό τα είχαμε παρουσιάσει και πριν λίγες μέρες. 

Η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ωστόσο, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν να δαπανήσει ούτε δύο εκατομμύρια ευρώ (ίσως και λιγότερα) για αγορές παικτών. Ψάχνει τρόπους να προωθήσει την απόκτηση του παίκτη χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει άμεσα και αυτό μεταφράζεται σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Κάτι τέτοιο, ούτως ή άλως δεν συγκινούσε τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον από την στιγμή που έχει προκύψει το πρόβλημα τραυματισμού του Ροντρίγκο Σοάρες που έχει φέρει σε πρώτο πλάνο ως επιλογή για την θέση του δεξιού φουλ μπακ τον 22χρονο Βολιώτη.

Ωστόσο, η κρούση από πλευράς Φενέρμπαχτσε… θυμίζει στον ΠΑΟΚ μία σημαντική κίνηση που είναι υποχρεωμένος να κάνει το αμέσως προσεχές διάστημα: Να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη επεκτείνοντας την χρονική διάρκειά του, καθώς το τωρινό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. 

Άλλωστε και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τον στείλει δανεικό και πάλι αυτό θα έπρεπε να κάνει. Θυμίζουμε ότι έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου έχουν ακόμη οι Πέλκας, Ακπομ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Ουάρντα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.