Η φανέλα με τον «δικέφαλο»… Το κίνητρο!

Αρις Νικολάκης10 Δεκεμβρίου 2020

Ο κύβος ερρίφθη!  Η μεταγραφική ενίσχυση και δη η σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ κατέστη και δια χειλέων Πάμπλο Γκαρσία… Ανάγκη! Είχε καταστεί και την προηγούμενη εβδομάδα δια χειλέων Μίσρολαβ Σνάουτσερ. Με την σαφή μάλιστα, θέση του «Τσε» πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες από τον… φούρνο (δική μας η παράφραση των λόγων του προπονητή του ΠΑΟΚ) κι ουχί από το ψυγείο! Ήτοι, ετοιμοπόλεμους παίκτες… Άμεσες λύσεις σε υφιστάμενα αγωνιστικά προβλήματα.

Κομματάκι δύσκολο, κατά την –πάντα – ταπεινή μας άποψη. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν προσφέρεται για τέτοιες επιλογές. Κατά κανόνα τουλάχιστον, επειδή υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Θυμίζουμε απλά, τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς! Όπως και να το κάνουμε πάντως, ο κανόνας αναφέρεται σε δάκτυλα πολλών χεριών κι οι εξαιρέσεις σε ενός…

Για να τα λέει αυτά ο Πάμπλο Γκαρσία, κάτι φυσικά, ξέρει. Και θέλει. Έτσι απλά, οριοθετεί τις προσδοκώμενες επιλογές για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Μία ενίσχυση η οποία κατέστη πλέον, επίσημα από την τεχνική του ηγεσία ως ανάγκη προτεραιότητας.

Τούτο πάντως, με το παράλληλο μπόλιασμα του κορμού του ΠΑΟΚ με βλαστάρια από τα ίδια τα χέρια του «Τσε». Και με την φλόγα της ψυχής του μεγάλου Κώστα Ιωσηφίδη να μεταλαμπαδεύεται στις ψυχές τους. Καιρός ήταν. Πέρασαν πολλά χρόνια. Έπεσαν πολλά χρήματα. Κι η εντυπωσιακότερη επένδυση ΠΑΕ στην Ελλάδα σε Τμήματα Υποδομής αποδίδει αγωνιστικά κέρδη.

Φυσικά κι υστερούν σε εμπειρίες τα νέα παιδιά τα οποία προωθούνται. Φυσικά κι έχουν λιγότερα βιώματα στα γήπεδα. Φυσικά κι είναι περισσότερα εύθραυστα ψυχολογικά. Φυσικά όμως, υπερτερούν σε πίστη και λατρεία προς τον ΠΑΟΚ. Ζουν γι’ αυτόν!

Όλα αυτά τα παιδιά κοιμόταν και ξυπνούσαν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το κάνουν ακόμη. Τα Ελληνόπουλα αυτά γέννημα – θρέμμα του ΠΑΟΚ. Και να φύγουν , όπως ορίζει η φυσιολογική εξέλιξη τους για ακόμη ανώτερα επίπεδα, με την ίδια φανέλα θα κοιμούνται και θα ξυπνούν.

Με πολύ σεβασμό και πολλή εκτίμηση σε όλα τα άλλα παιδιά… Καθώς παιδιά είναι όλα σε μία ομάδα… Μικρά και μεγάλα είναι παιδιά… Δεν κοιμόταν και δεν ξυπνούσαν κι αυτά με την φανέλα του ΠΑΟΚ πριν εμβαπτισθούν στην Τούμπα. Σίγουρα πάντως, όταν φεύγουν ένα κομμάτι της ψυχής τους μένει σε αυτήν!

Σε όλα αυτά τα παιδιά βέβαια, μικρά και μπαο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.