Η ευτυχία του Μπούργος

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Στο πρώτο του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ως προπονητής του Αρη, ο Χερμάν Μπούργος έζησε το παιχνίδι με τεράστια ένταση.

 Οσο… πρόλαβε από τον πάγκο και έπειτα από την προεδρική σουίτα, παρουσία του επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη και συνεργατών του από το staff. Μετά το ντέρμπι δεν θέλησε να σχολιάσει την αποβολή του, στο επεισόδιο που προκλήθηκε με τον βοηθό του Ραζάν Λουτσέσκου στο 38ο λεπτό του ντέρμπι. 

“Ουδέν σχόλιο”, απάντησε όταν ρωτήθηκε για την ένταση που κόστισε την αποβολή του. Αναφέρθηκε μόνο στη μεγάλη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του. “Είμαι ευτυχισμένος. Αύριο (σσ σήμερα) τα παιδάκια θα βάλουν τη φανέλα του Αρη και θα πάνε χαρούμενα στο σχολείο”, συμπλήρωσε. 

 Όπως έκανε και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, παρά τον θρίαμβο του Αρη στο ΟΑΚΑ, έτσι και χθες δεν έδωσε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ μεγαλύτερη αξία από την πραγματική της. “Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα σαν τελικό”, επανέλαβε γι’ ακόμη μία φορά. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Χερμάν Μπούργος μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος από το επίπεδο ανταπόκρισης των επιλογών του στο αρχικό σχήμα, την “έμπνευση” που είχε με τον Σείκ Ντουκουρέ και ασφαλώς από τη σπουδαία νίκη της ομάδας. Μία νίκη που διατηρεί τον Αρη σε θέση οδηγού στην κούρσα για το απευθείας ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.