Η ευρωπαϊκή δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και στο γήπεδο της Stoiximan

Χάρης Δημαράς26 Νοεμβρίου 2020

Στον πιο κρίσιμο αγώνα του στους ομίλους του Europa League, ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αιντχόφεν στην Ολλανδία που θα τον κάνει και φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Βασική επιλογή, όπως και σε όλους τους αγώνες του, είναι το G/G σε απόδοση 1.65 ενώ η ισοπαλία στο 3.95 είναι πολύ πιθανή λαμβάνοντας υπόψη πως ο ΠΑΟΚ δύο φορές έχει πάρει αυτό το αποτέλεσμα στην Ολλανδία με αντίπαλο τον πολύ ανώτερο (της Αιντχόβεν) Άγιαξ.

Το match combo του G/G και του over 2.5 στο 2.05 στη Stoiximan είναι δυνατό σαν επιλογή λαμβάνοντας υπόψη πως θα τεθούν αντιμέτωπες δύο πολύ επιθετικές ομάδες.

Εύκολα η ΑΕΚ

Η ομάδα του Καρέρα έχει επικρατήσει στην Ουκρανία και το ίδιο θέλει να κάνει στο ΟΑΚΑ για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο άσος με τη Ζόρια στο 1.36 και το over 2.5 (1.77) αποτελούν τις πιο δυνατές επιλογές.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.