Στην αποστολή ο Μιχαηλίδης, αλλά η μεγάλη ευκαιρία του μπορεί να είναι η Λαμία

Κώστας Πετρωτός11 Μαρτίου 2023

Ο Γιάννης Κάργας αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες και ο Ιβάν Νάσμπεργκ απείχε χθες από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων. Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που αναρωτήθηκαν αν το ματς με τον Βόλο, με αυτά τα δεδομένα, αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία του Γιάννη Μιχαηλίδη για την επιστροφή σε αποστολές της πρώτης ομάδας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κιλκισιώτης στόπερ (Κάργας) είναι απολύτως καλά και θα έχει θέση στην αποστολή και επιβεβαιώθηκαν. Τελικά, μπήκε σε αυτή και ο Γιαννιτσιώτης αμυντικός (Μιχαηλίδης) αφού ο Νάσμπεργκ υπέστη θλάση. Ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που δίνει μεγάλο βάρος στην ιεραρχία που διαμορφώνεται στην διάρκεια της σεζόν και μέχρι χθες είχε τον 23χρονο στόπερ στο νούμερο 5. Πλέον είναι στην τετράδα, αλλά αν ο Μιχαηλίδης δεν πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί μοιάζει απίθανο να αλλάξει η σειρά των επιλογών στους αμυντικούς. 

Αν βάλει κανείς κάτω να αναλύσει το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, η μεγάλη ευκαιρία που περιμένει ο «Μίχα», με βάση την λογική του Λουτσέσκου, μπορεί να έρθει στον δεύτερο ημιτελικό με την Λαμία (χωρίς κανείς να αποκλείει πλέον την πιθανότητα να παίξει στον Βόλο, αφού είναι στην αποστολή και ποτέ δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τις ανάγκες του αγώνα αν είναι στον πάγκο). Το 1-5 δίνει την δυνατότητα στο Ρουμάνο τεχνικό να ξεκουράσει και τους δύο βασικούς στόπερ του ΠΑΟΚ (Ινγκασον-Κουλιεράκη) και να χρησιμοποιήσει έστω και ως αλλαγή τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Το τι θα αποφασίσει τελικά θα φανεί στην πράξη, είναι όμως δεδομένο ότι και στον ΠΑΟΚ περιμένουν την ενεργοποίηση του Μιχαηλίδη που εδώ και δύο μήνες, από τότε που σταμάτησε να παίρνει μέρος στα ματς του ΠΑΟΚ Β (τελευταίο αυτό με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στις 21 Ιανουαρίου), προπονείται σε πολύ υψηλή ένταση με την πρώτη ομάδα και το τεχνικό τιμ δηλώνει ικανοποιημένο από την καθημερινή προσπάθειά του.

Θυμίζουμε ότι το ματς που είχε πάθει χιαστό πέρυσι ο Μιχαηλίδης ήταν με τον ΠΑΣ, στην Τούμπα, σχεδόν ένα χρόνο πριν (στις 13 Μαρτίου του 2022) και φέτος έχει γράψει εννιά συμμετοχές και δύο γκολ με τον ΠΑΟΚ Β.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.