Η εξής μία λύση, για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Αρη

Βασίλης Μάστορας29 Μαΐου 2021

Οι αμαρτίες του παρελθόντος συνεχίζουν να παιδεύουν τη διοίκηση της νέας ΠΑΕ Αρης και να δημιουργούν απόνερα τα οποία είναι δύσκολα διαχειρίσιμα. 

Το νέο κακό μαντάτο είναι η απόφαση του CAS που υποχρεώνει τους «κίτρινους» να καταβάλουν 1,1 εκατ. ευρώ στον Οριόλ. Το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί εφ’ άπαξ μέχρι 30/9 ή να γίνει συμφωνία με τον παίκτη για την τμηματική καταβολή του. Το δεύτερο, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει πολλές πιθανότητες. Αν δεν βρεθεί λύση με τον παίκτη ο Αρης απειλείται με ban, μετά τον Σεπτέμβριο. Οπότε το θέμα Οριόλ, αυτή τη στιγμή, προβληματίζει γιατί «κοστίζει» στην ΠΑΕ οικονομικά. 

Το επιδικασμένο ποσό, θα λείψει από το μεταγραφικό μπάτζετ της νέας χρονιάς και με τα δεδομένα του Αρη αντιστοιχεί σε τρία καλά συμβόλαια. Δεν είναι όμως καταστροφή. Καθώς και φέτος αποδείχθηκε ότι την καλή ομάδα την κάνουν οι έξυπνες μεταγραφές και όχι οι ακριβές. Αρα ο Αρης τη στιγμή που οι ομάδες του big 4 ανεβάζουν τα μεταγραφικά τους μπάτζετ, για να καλύψει την οικονομική διαφορά, θα πρέπει να κάνει έξυπνες κινήσεις. Αλλωστε και η ποινή για τον Οριόλ να μην υπήρχε δύσκολα θα πλησίαζε τα μπάτζετ των ομάδων του big 4.

To μεγάλο όμως πρόβλημα για τους «κίτρινους» είναι η αναμενόμενη απόφαση για τον Ντουρμισάι. Οσο πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης της τόσο πληθαίνουν τα σύννεφα στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς τα μαντάτα από το CAS δεν είναι ευχάριστα.

Κι αν επαληθευθούν οι πληροφορίες ο Αρης δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές, οπότε δεν θα υπάρξουν θεαματικές μεταβολές στο ρόστερ.

Σε μία τέτοια περίπτωση όσο κι αν αναζητηθούν οι πιθανοί ένοχοι, το σίγουρο είναι ότι ο Αρης θα πληρώσει ένα ακριβό αγωνιστικό τίμημα.

Οσο για τις παλιές αμαρτίες που καλείται να πληρώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης, ας ζητήσει εξηγήσεις από τους νομικούς πού όταν αναλάμβανε την ομάδα τον ενεθάρρυναν, λέγοντας του ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί για τους ξένους παίκτες της παλιάς ΠΑΕ. Ενώ οι αντίστοιχοι της ΑΕΚ προνόησαν και συμβούλευσαν τον Μελισσανίδη να κλείσει τις παλιές πληγές και τώρα σφυρίζει αδιάφορα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.