Η... εξιλέωση του Ιτούρμπε -Έδειξε ένα μικρό δείγμα, μόνο, της κλάσης του

Γιώργος Στράντζαλης03 Δεκεμβρίου 2021


Ο Χουάν Ιτούρμπε εμφάνισε ένα μικρό δείγμα της κλάσης του με το φανταστικό γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά για να φτάσει στο σημείο να αποκτήσει θέση βασικού στο πλάνο του Ακη Μάντζιου θα πρέπει να κάνει περισσότερα.

Δημοσίως δεν αναφέρθηκε ποτέ το παραμικρό, είναι αλήθεια όμως ότι ένα μεγάλο κομμάτι των παραπόνων που είχε ο Ακης Μάντζιος αφορούσε τον Παραγουανό επιθετικό. Γιατί γνωρίζει την κλάση του, ξέρει ότι έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά, όσες φορές όμως του εμπιστεύτηκε είτε θέση βασικού είτε 25-30 αγωνιστικά λεπτά, το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. 

Ο 28χρονος επιθετικός εμφανίζεται απόλυτα διστακτικός, δεν παίρνει τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε, αυτό έγινε και στον προχθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ έως ότου έρθει το γκολ και νιώσει την εξιλέωσή του. 

Ο 53χρονος τεχνικός απαιτεί από τον Ιτούρμπε να γίνει πιο ενεργός στο παιχνίδι της ομάδας του, να αναλάβει περισσότερες ευθύνες και να ανταποκριθεί στον ρόλο του. 

Πλέον προσδοκά ότι αυτό το γκολ, συν το ότι έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, θα αλλάξει την ψυχολογία του και θα μπει σε διαδικασία απόσβεσης μιας επένδυσης που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Σαφέστατα θα έχει ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να τις προκαλέσει. Είναι εξάλλου κάτι που του το έχει πει και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.