Η εξήγηση του Λουτσέσκου για τη χρησιμοποίηση του Μπίσεσβαρ

Metrosport Team14 Μαρτίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τη διαχείριση του Μπίσεσβαρ και τον μεγάλο αγώνα με τη Γάνδη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τον Μπίσεσβαρ: «Είμαι χαρούμενος για τον Μπίσεσβαρ που κάνει και την χρονιά που κάνει, για το πόσο μπορεί να μας βοηθήσει γενικότερα, δεν βρίσκω λόγο να μείνει εκτός για το ματς με την Γάνδη, ίσως για το παιχνίδι της Κυριακής.

Υπήρχε μια διαφορετική σκέψη για την διαχείριση του Μπίσεσβαρ, ωστόσο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με μικροτραυματισμούς και απουσίες, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιηθεί».

UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Μπορώ να πω πώς ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε, σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να σκοράρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η κατοχή μπάλας στην οποία είχαμε έπαιξε σημαντικό ρόλο για να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι, αυτό οδήγησε στον αντίπαλο να χαλάσει την ισορροπία του. Στο τέλος κρατάμε τη νίκη, μια σημαντική νίκη που μας οδηγεί πιο κοντά στη νοοτροπία μας και το πνεύμα του να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.