Η εξήγηση της… σιωπής του Άρη

Μάνος Χατζάκης07 Μαρτίου 2020

Καμία διάθεση για ένσταση δεν δείχνει η ΠΑΕ Άρης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ακόμη και λίγες ώρες μετά τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα, όταν οι σφυγμοί ήταν ανεβασμένοι, ούτε και τις ώρες που ακολούθησαν, εκφράστηκαν σκέψεις περί ένστασης.

Με χθεσινή της διαρροή, οι “κιτρινόμαυροι” έβαλαν “τέλος” στα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν, τονίζοντας ότι “δεν θέλουμε να κερδίζουμε στα χαρτιά, αλλά στο γήπεδο”. 

Παράλληλα, εκφράστηκε και η στάση της εταιρίας, η οποία επέλεξε να μην πάρει θέση για τα όσα έγιναν στο “Σπύρος Λούης”, μεταφράζοντας την όλη συμπεριφορά ως “στάση αναμονής”. 

Οι “κιτρινόμαυροι” αποφεύγουν να πάρουν δημόσια θέση, “καθώς οι εκθέσεις παρατηρητή και διαιτητή αποτυπώνουν την αλήθεια”, ενώ οι Θεσσαλονικείς υπογραμμίζουν πως παρακολουθούν στενά της εξελίξεις, έχοντας στενή συνεργασία με τις αρχές.

Πάντως, στα κοινωνικά δίκτυα αρκετός κόσμος δεν φάνηκε να συμμερίζεται την τακτική της αναμονής, θέλοντας πιο δυναμική αντίδραση, γιατί τα γεγονότα του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν τόσο “κραυγαλέα”, που δεν επιδέχονται… σιωπής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.