Η εξήγηση της πρωινής προπόνησης στις 11:00 για τον Άρη

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Γιώργος Στράντζαλης

Συνήθως το πρωινό πρόγραμμα των προπονήσεων στο διάστημα της προετοιμασίας αρχίζει νωρίς, το αργότερο μέχρι τις 09:30, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μην επιβαρυνθούν από την αύξηση της θερμοκρασίας. Τουλάχιστον έτσι είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος όμως αυτές οι συνήθειες έχουν αλλάξει, με τον Μίκαελ Ένινγκ να έχει διαφορετική αντίληψη και νοοτροπία. Οι πρωινές προπονήσεις του Αρη έχουν προγραμματιστεί για τις 11:00 και υπάρχει συγκεκριμένη εξήγηση. Σκοπός είναι να μην επιβαρύνονται οι ποδοσφαιριστές με ένα αρκετά πρωινό ξύπνημα, την στιγμή που καθημερινά έχουν διπλές και έντονες προπονήσεις. Ουσιαστικά, ο Μίκαελ Ένινγκ θέλει να τους δίνει λίγο παραπάνω χρόνο ξεκούρασης και αποθεραπείας, διότι η απογευματινή προπόνηση έχει ώρα έναρξης 18:30, που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές θα κοιμηθούν στις 12 ίσως και λίγο αργότερα.

Προκειμένου λοιπόν να έχουν ένα γεμάτο 8ωρο ύπνου μπροστά τους, ο Γερμανός αποφάσισε οι πρωινές προπονήσεις να διεξάγονται στις 11:00 και όχι νωρίτερα. Και εδικά μάλιστα σε ένα καλοκαίρι ιδιαίτερο λόγω του μικρού διαστήματος διακοπών και με τους περισσότερους να έρχονται ακόμα και μετά από διαδοχικούς αγώνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.