Η εύλογη απορία που εκφράστηκε ήδη στο CAS

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Η δίκη στο CAS για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας έχει αρχίσει από το πρωί. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος και θα επιδιώξει να πείσει τους τρεις δικαστές ότι δεν υφίσταται θέμα πολυϊδιοκτησίας και να καταρρίψει την απόφαση της ΕΕΑ, την οποία διατήρησε και το αρμόδιο όργανο της λίγκας και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Όπως μετέφερε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κυριάκος Θωμαϊδης η συνεδρίαση θα τελειώσει περίπου 6 το απόγευμα. Θα είναι μια και μοναδική ενώ μέχρι τέλος Ιουλίου αναμένεται η απόφαση. Το έννομο συμφέρον του Ολυμπιακού δεν έχει κριθεί ακόμη και θα κριθεί στο τέλος της διαδικασίας. 

Εάν κρίνει το δικαστήριο ότι δεν υπάρχει, τότε αναμένεται να δικάσει στην ουσία. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο για αυτό το θέμα ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ καταδικάσθηκε από μη αθλητικό δικαστήριο.

Η απορία που εύλογα εκφράστηκε ήδη στο CAS σχετίζεται με το γεγονός ότι τι υποτιθέμενο αδίκημα είναι, αθλητικό και θα έπρεπε να δικαστεί από αθλητικά δικαστήρια άρα πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ δικάστηκε από κρατική επιτροπή (ΕΕΑ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.