Η Έβερτον με γκολ στο 90' σόκαρε την Τσέλσι

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Η Τσέλσι νόμιζε ότι κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, πλησιάζοντας και άλλο την πρώτη εξάδα, αλλά η Έβερτον με ένα γκολ στο 90' ισοφάρισε σε 2-2 και πάγωσε το Στάμφορντ Μπριτζ, σταματώντας το νικηφόρο σερί δύο αγώνων των "μπλε".

Η ομάδα του Πότερ μετά την ισοπαλία βρίσκεται στην 10η θέση και ισοβαθμεί με την Άστον Βίλα (38 βαθμούς), η οποία νίκησε νωρίτερα. Τα "ζαχαρωτά" από πλευράς τους πήραν ένα πολύ σημαντικό βαθμό για τη μάχη της παραμονής και βρίσκονται πλέον στην 15η θέση με 26 βαθμούς, μαζί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52 με τον Ζοάο Φέλιξ. Στο 69ο λεπτό ο Ντουκουρέ ισοφάρισε σε 1-1, αλλά επτά λεπτά αργότερα Χάβερτς (76') έδωσε πάλι προβάδισμα στην Τσέλσι (2-1). Στο 90' ο Σιμς ισοφάρισε εκ νέου για την Έβερτον σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τσέλσι: Κέπα, Γ. Φοφανά (87' Τσαλόμπα), Κουλιμπαλί, Μπαντιασίλ, Τζέιμς, Φερνάντες, Κόβατσιτς (81' Λόφτους-Τσικ), Τσίλγουελ, Πούλισικ (62' Γκάλαγκερ), Χάβερτς, Φέλιξ (86' Τσουκουεμέκα).

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (84' Μικολένκο), Κιν, Ταρκόβσκι, Γκόντφρεϊ, Ιγουόμπι, Ντουκουρέ, Γκέιγ (79' Σιμς), Ονανά, Μακνίλ, Γκρέι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.