Η Έβερτον κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών!

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2023

Η Έβερτον τιμωρήθηκε από την Premier League με αφαίρεση 10 βαθμών λόγω οικονομικών παραβιάσεων, με την ομάδα απαντά άμεσα καταθέτοντας έφεση, αλλά απ' ότι φαίνεται κινδυνεύει με νέα αφαίρεση.

Τα "ζαχαρωτά" αντιμετωπίζουν μια από τις δυσκολότερες καταστάσεις στην ιστορία τους, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως ο σύλλογος του Μέρσεϊσάντ κινδυνεύει με εκ νέου αφαίρεση εννέα βαθμών.

Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και η Έβερτον τιμωρηθεί, τα "ζαχαρωτά" θα βρεθούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -5, μια εξέλιξη που μοιάζει καταδικαστική όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ενώ στη "γωνία" περιμένουν οι Λιντς, Λέστερ και Μπέρνλι, οι οποίες υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν, και θεωρούν πως οι οικονομικές παραβιάσεις της Έβερτον έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική βαθμολογία της σεζόν 2022/23, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα από το Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βρετανία οι τρεις ομάδες θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη και θα ζητήσουν 100 εκατομμύρια η καθεμία ως αποζημίωση για τα κέρδη που έχασαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.