Η Έβερτον φέτος θα πρωταγωνιστήσει

Γρηγόρης Κόκκινος26 Σεπτεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι, γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Ταμείο δεν κάναμε αλλά έχοντας πέντε στα εννιά σημεία δεν το λες και κακό ξεκίνημα. Θα την βρούμε την άκρη, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μαζεμένα και θέλει προσοχή. Το χειρότερο όλων ότι κάποιες ομάδες μοιάζουν να μην σταμάτησαν ποτέ από πέρσι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν βλέπω κάποια ευκαιρία τουλάχιστον τώρα στην αρχή αφού δεν έχουμε την εικόνα που χρειαζόμαστε για να ποντάρουμε. Μια τριάδα ρίσκου θα παίξω και τίποτε περισσότερο από την Ελλάδα.  

Η Λειψία ξεκίνησε με νίκη την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Μάιντς με 3-1 σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για γκολ από την μεριά των γηπεδούχων κάνοντας το τελικό σκορ να μοιάζει φτωχό. Η Λεβερκούζεν σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Βόλφσμπουργκ. Θα κρατήσω το διπλό.  

Η Κρύσταλ Πάλας μετράει δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια και έκανε αρκετό «θόρυβο» το 1-3 με την Μάντσεστερ εκτός έδρας. Η Έβερτον του Αντσελότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Γουέστ Μπρομ αλλά την διέλυσε με 5-2. Η ομάδα του Ιταλού προπονητή φέτος έχει πολύ ψηλά τον πήχη. Διπλό . 

Η Σεντ Ετιέν είναι πολύ αποτελεσματική δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση πάρα το 2-2 της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Νάντ. Η Ρεν είναι συγκάτοικος της στην κορυφή μετά την ανατροπή που έκανε κόντρα στην Μονακό στο 2-1 της περασμένης εβδομάδας. Προβάδισμα δίνω στους γηπεδούχους.  

Ο Βόλος ήταν μέτριος με τον Άρη, φωνάζει με το δίκιο του για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε, αλλά το περισσότερο που μπορούσε να πάρει ήταν το Χ στο 0-1. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός απέναντι στον Ατρόμητο και έμεινε στο 1-1 έχοντας στην «καμπούρα» του και τα play off του Champions League. G/G το βλέπω.  

H Λιντς έχει πετύχει επτά γκολ στα δυο πρώτα παιχνίδια παίζει ανοιχτά και έκανε τα εύκολα δύσκολα με την Φούλαμ στη νίκη με 4-3. Η Σέφιλντ έχει ξεκινήσει με δυο ήττες αλλά αυτή με την Βίλλα δεν την μετράω αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 12ο λεπτό. Το διπλό και over μου αρέσει .

Η Μπορντό έχασε 2-1 από την Λάνς που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Υποδέχεται την Νις που έχασε με 0-3 από την Παρί παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες που έκανε για γκολ. Η απόδοση του διπλού είναι προκλητική και την κρατάω.  

Η Χέλσινμποργκ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά το εκτός έδρας ήττα με 1-3 στην έδρα της Βάμπεργκς που την έβγαλε μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Η Όστερσουντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τζουγκάρντεν και φέτος μετράει εννέα ισοπαλίες. Νίκη των γηπεδούχων βλέπω.

Η Σερβέτ έκανε αρκετές ευκαιρίες στην εκτός έδρας ήττα με την Λωζάνη με 2-1 και πλήρωσε την αστοχία της. Η Βασιλεία έπαθε τα είδα κόντρα στην Βαντούζ στο 2-2 της περασμένης εβδομάδας ενώ είχε και παιχνίδι για την Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα. Θα τιμήσω την Βασιλεία και το διπλό.

Ο ΟΦΗ νίκησε στην Λαμία με 1-2 αλλά δεν με εντυπωσίασε με την εμφάνιση του και θα έλεγα πως μάλλον περίμενα λανθασμένα καλύτερη την ομάδα της Λαμίας. Ο Ατρόμητος παίζοντας αμυντικά κατάφερε να πάρει τον πόντο από τον ΠΑΟΚ στο 1-1 της περασμένης εβδομάδας αλλά έδειξε ότι γίνεται ομάδα. Διπλό θα παίξω.

Η Ρόμα έχασε άνευ αγώνα στην πρεμιέρα από την Βερόνα με 3-0. Η Γιουβέντους νίκησε εύκολα την Σαμπντόρια με 3-0 και θέλει και φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και κρατάω το διπλό το οποίο πιστεύω ότι θα έρθει εύκολα ή δύσκολα

Η Λάρισα έχασε την πρώτη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ με 1-0 και την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε. Ο Παναθηναϊκός έχασε στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και δεν αγωνίστηκε επίσης την περασμένη εβδομάδα. Πιστεύω ότι δύσκολα θα χαλάσει αυτή η ισοπαλία.  

To be continued ……  

Πρώτη πρόταση  

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ 2  

ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2  

ΣΕΡΒΕΤ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2  

Δεύτερη πρόταση  

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ 1  

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ – ΟΣΤΕΡΣΟΥΝΤ 1  

ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2  

Τρίτη πρόταση  

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ G/G  

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2  

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ  

Τέταρτη πρόταση  

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ- ΛΙΝΤΣ 2 & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.