Η εβδομάδα δεν έχει μόνο Conference

Γιώργος Ζαΐρης17 Ιουλίου 2022

Ο αγώνας με τη Λέφσκι είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν αλλά αυτή η εβδομάδα έχει ενδιαφέρον και εκτός αγωνιστικού χώρου. Α

ύριο στις 15:00 ο ΠΑΟΚ θα μάθει το ζευγάρι από όπου θα προκύψει ο αντίπαλός του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference, εφόσον αποκλείσει τη Λέφσκι. Παράλληλα όμως αναμένεται να έχουμε και ανακοινώσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές. Αναμένεται να υπάρξει και επίσημα η ανακοίνωση για τον δανεισμό του Τζίμα στον ΠΑΣ καθώς η συμφωνία έχει επέλθει. 

Μάλιστα χθες ο Χριστοβασίλης αναφερόμενος στον ποδοσφαιριστή είπε: «Είναι από τα παιδιά που πιστεύουμε. Θα θέλαμε να τον έχουμε για παραπάνω από ένα χρόνο αλλά ο νόμος δεν το επιτρέπει αφού είναι δανεικός».

Στα... προσεχώς δεν πρέπει να προσπεράσουμε την ενημέρωση του Μπότο (που επιβεβαίωσε απόλυτα τη «Μ») τόσο για τις θετικές εισηγήσεις του για τις αναπροσαρμογές στα συμβόλαια των Τσιγγάρα-Λύρατζη όσο και τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αουγκούστο. Παράλληλα ο αθλητικός διευθυντής είχε αναφέρει ότι θέλει να επεκταθεί και το συμβόλαιο του Κουλιεράκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.