Η Εθνική φέρνει και οφέλη στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός01 Απριλίου 2021

Όσοι πληροφορήθηκαν τι γινόταν χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας λόγω του βραδινού αγώνα της Ελλάδας με την Γεωργία, προφανώς θα προβληματίστηκαν στο ποια είναι η σωστή στάση στο θέμα τηςΕθνικής ομάδας.

Είναι γνωστή και απολύτως σεβαστή η θέση των οργανωμένων για την Εθνική που τα τελευταία χρόνια καθρέφτιζε την αποκρουστική νοοτροπία του ποδοσφαιρικά υδροκέφαλου ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις γνωστές αναλογικές, ανά ομάδα, κλήσεις των διεθνών. Ωστόσο, χθες φάνηκαν άλλες πτυχές της παρουσίας της Εθνικής στην Τούμπα και δεν αναφέρομαι στα επιπλέον χρήματα που πήραν λόγω της εξτρά δουλειάς που έκαναν για λογαριασμό της ΕΠΟ άνθρωποι που συνήθως παίρνουν μεροκάματο μόνο από τον ΠΑΟΚ.

Είναι κι αυτό ένα μικρό όφελος για κάποιους συμπολίτες μας εργαζόμενους, όμως το μεγαλύτερο είναι ότι τα στελέχη του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να κάνουν επαφές με αξιωματούχους της FIFA και της FIFA. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ενισχύσει το προφίλ του στα διεθνή ποδοσφαιρικά κέντρα και μπορεί κανείς με βάση αυτό να σκεφτεί γιατί τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός επιδίωκε και κατάφερνε να έχει ως μόνιμη έδρα της Εθνικής ομάδας το Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.