Η ΕΡΤ πρότεινε να μεταδώσει το ντέρμπι «αιωνίων» - Αρνήθηκε ο Ολυμπιακός!

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (28/11) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Πειραιώτες, με την ΕΡΤ ωστόσο να κάνει την προσπάθειά της να δείξει τηλεοπτικά το παιχνίδι, αλλά να βρίσκει... τοίχο στην άρνηση των «ερυθρόλευκων».

Πιο συγκεκριμένα, η κρατική τηλεόραση έκανε πρόταση για την ανάληψη της τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΕΡΤ3 (και όχι από το ERTflix), μεταφέροντας την ώρα από τις 17:45 στις 20:00, σε μία ζώνη με εμφανώς ευρύτερο κοινό, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αρνείται με την επίσημη δικαιολογία να είναι η αδυναμία δέσμευσης του ΣΕΦ, στο οποίο θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι, για τη συγκεκριμένη ώρα, την ίδια στιγμή μάλιστα που το ανδρικό τμήμα της ομάδας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού υπάρχει η διακοπή στην Stoiximan Basket League λόγω των εθνικών ομάδων.

Επιβεβαιώθηκε μάλιστα κι από την ΕΟΚ επίσημα ότι υπήρξε αίτημα της ΕΡΤ που δεν έγινε δεκτό από τον Ολυμπιακό λόγω κωλύματος στις ώρες του γηπέδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν επιθυμούσαν για τους δικούς τους λόγους την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης από την ΕΡΤ3, με το ματς τελικά να βρίσκει διαδικτυακή... στέγη στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Πειραιά στο Youtube.

Ο λόγος ωστόσο της άρνησης του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Βόλο για τη Super League, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 την Κυριακή, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να επιθυμούν τη μετακόμιση του κόσμου που θα παρευρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λίγα μέτρα πιο δίπλα, στο ΣΕΦ, έχοντας μάλιστα και το χρονικό περιθώριο των 45 λεπτών για να μεταφερθούν από το ένα γήπεδο στο άλλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.