Η επταμελής επιτροπή εργασίας για τη νέα Τούμπα και η παρουσίαση

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Το αργότερο έως την άλλη Παρασκευή 17 Ιουνίου, αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, η συμφωνία με ξένη εταιρία, ή σύμπραξη εταιριών που θα αναλάβουν την εκπόνηση της μελέτης για την νέα Τούμπα, μία μελέτη που θα κοστίσει...εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη διαμορφώθηκε μία επιτροπή εργασίας για την νέα Τούμπα. Η οποία είναι επταμελής. Και την αποτελούν, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Μουτσάκης και ο Γιάννης Δημογιάννης. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι, οι κ.κ. Μουτσάκης και Δημογιάννης, είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι καθώς γνωρίζουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport, πολύ σύντομα θα γίνει μία παρουσίαση (πιθανότητα και με συνέντευξη τύπου) της όλης προσπάθειας που θα γίνει.

Το μότο που κυριαρχεί, είναι το εξής: “Όλα στο φώς”. Και με απόλυτη διαφάνεια, θέλει ο Σαββίδης να προχωρήσει στο μεγαλεπήβολο έργο και να συνδέσει το όνομά του και της οικογενείας του, με την κατασκευή της νέας Τούμπας. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, ο Γιώργος Σαββίδης, θα είναι παρών και θα ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες του μεγάλου εγχειρήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.