Η επιβεβαίωση του metrosport.gr για Λημνιό και η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης07 Αυγούστου 2020

Η σημερινή πρωινή ήταν η πρώτη προπόνηση στην οποία ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε ενδεκάδα, λογική κίνηση από τη στιγμή που σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Πήλιο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια ασκήσεων χώρισε τους παίκτες και η πρώτη ενδεκάδα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει στον αγώνα με τους Περιστεριώτες. Αυτή αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, τριάδα στην άμυνα τους Μιχάι, Βαρέλα και Μιχαηλίδη, μπροστά τους τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί, στις πτέρυγες ως φουλ μπακ από την μία πλευρά το Γιαννούλη και από την άλλη το Λημνιό και τριπλέτα μπροστά τους Τζόλη, Ζαμπά και Ακπομ. Ενα σύστημα 3-4-3.

Από την άλλη πλευρά δούλεψαν οι Πασχαλάκης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Μάτος, Κούτσιας, Τσαούσης Σφιντέρσκι. Αυτό που διαφαίνεται από τις κινήσεις του Αμπέλ Φερέιρα είναι ότι προορίζει για φουλ μπακ τον Λημνιό, κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το ρεπορτάζ του metrosport.gr και του Κώστα Πετρωτού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.