Η επιθυμία Φερέιρα και το «οκ» του Ιβάν φέρνουν τον Ζίβκοβιτς

Κώστας Πετρωτός03 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε ελεύθερος από τη Μπενφίκα και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟK

Για τον ποδοσφαιριστή έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες από τη στιγμή που απέκτησε την ελευθερία του, ανάμεσα στις οποίες και ο ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε την απόκτηση ενός βραχύσωμου επιθετικού, ο οποίος να διακρίνεται για την ταχύτητα και την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός.  

Ο Σέρβος φαντάζει ιδανική περίπτωση για τα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού και για αυτό ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, συμμετείχε και ο ίδιος ώστε να καταφέρει να αποσπάσει το «οκ» του παίκτη και να κάνει πράξη την επιθυμία του Φερέιρα. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και όπως γράφουν οι Σέρβοι, ο πατέρας του απάντησε θετικά καθώς θεωρεί ότι η Τούμπα είναι ο κατάλληλος προορισμός για το παιδί του.  

Ο Ζίβκοβιτς είναι πολυθεσίτης. Μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Διακρίνεται για την ταχύτητα, το πάθος και την εκρηκτικότητα του. Αρέσκεται στο ένας εναντίον ενός και δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Άρχισε την καριέρα του από την Παρτιζάν είχε στην Μπενφίκα 88 συμμετοχές στις οποίες είχε 4 γκολ και 24 ασίστ. Ωστόσο πέρυσι είχε μόλις 4 συμμετοχές γεγονός που τον οδήγησε στην έξοδο από την ομάδα της Λισαβόνας. Είναι άσος στο μανίκι κάθε ποδοσφαιριστή και έχει αποδείξει στο χορτάρι ότι δεν τον αποκαλούν τυχαία «Μέσι της Σερβίας». 

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση που εχει γίνει είναι για διετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως ως πάγιες απολαβές συν σημαντικά μπόνους για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι τελικές συζητήσεις με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, θα διευκρινίσουν όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.