Η επιστροφή του «Θεού»…

Νίκος Κουλιανός24 Μαρτίου 2021

Η αλήθεια είναι ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων μας…ξενέρωσε ποδοσφαιρικά, καθώς μας βάζει χειρόφρενο στην ροή και τον ρυθμό που είχαμε με τα πρωταθλήματα!

Μπροστά μας έχουμε τα προκριματικά για το Μουντιάλτου 22, με ζόρικα ματς και παιχνίδια που μπορούν να μας δώσουν σημεία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

- ΣΕΡΒΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Δεν τα κατάφεραν οι Σέρβοι στα προκριματικά του Euro και ο Τουμπάκοβιτς, όπως ήταν λογικό αποχώρησε από την ομάδα. Την θέση του πήρε ο 56χρονος Ντράγκαν Στοίκοβιτς, ο οποίος προέρχεται από την 5ετή θητεία στην Κίνα και την Γκουανζού. Αναμενόμενες οι κλήσεις, χωρίς πολλές αλλαγές για τους Σέρβους που θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο «Ράικο Μίτιτς».

 Η Ιρλανδία προέρχεται από κακή πορεία στα προκριματιλά του Euro, όπου έμεινε εκτός, ωστόσο η ομοσπονδία της χώρας κράτησε τον Στέφεν Κένι στη θέση του. Οι κλήσεις ήταν όλες από παίχτες που αγωνίζονται στο μεγάλο νησί εκτός του Κίλεν που αγωνίζεται στην Άντερλεχτ. Λογικά το ματς θα χει λίγα ματς. Το under φαντάζει πολύ πιθανό, συνδυαστικά με τον άσο, η απόδοση φτάνει σε εξαιρετικά επίπεδα!

- ΣΟΥΗΔΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ: Η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς του… «Θεού», όπως λένε στην Σουηδία επισκιάζει τα πάντα στο παιχνίδι. Ο παίχτης θρύλος για τους Σκανδιναβούς με 116 συμμετοχές και 62 γκολ, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Γιάνε Άντερσον και θεωρώ, ότι θα σκοράρει απέναντι στην Γεωργία. Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν, ως συνήθως τίποτα και στα προρκιματικά του Euro, αναγκάζοντας την ομοσποδνία της χώρας να προσλάβει ως τενχικό τον άπειρο Γάλλο παιχταρά, Βίλι Σανιόλ! Άσος με χάντικαπ για τους Σκανδιναβούς!

- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ: Με νέο τεχνικό και η Βουλγαρία, καθώς ανέλαβε ο Γιασέν Πετρόφ, που βρισκόταν στην Κίνα την προηγούμενη 5ετία. Είχαμε νέες κλήσεις στην ομάδα με στόχο ν αλλάξει το προφίλ και η δυναμική μιας Εθνικής που μετρούσε μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 ματς! Στον αντίποδα η Ελβετία θέλει να σβήσει την κακή της πορεία στο Nations League, με μια νέα αρχή, καθώς η αλήθεια είναι ότι το υλικό υπάρχει και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μας έχει δείξει που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα. Το διπλό συνδυαστικά με το over 1.5, έχει αξία.

- ΦΙNΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖ.: Η Φινλανδία έχασε την άνοδο στην Α κατηγορία του Nations League, στις λεπτομέρεις, ωστόσο επιβεβαόωσε ότι βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και πλέον μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις. Ο Μάρκου Κανέρβα έχει δημιουργήσει ένα συμπαγή σύνολο, με τρομερή ομοιογένεια και ενόψει Βοσνίας θα στερηθεί τον Χραντέσκι και Ούρουνεν. 

Στη Βοσνία είχαμε αλλαγή προπονητή. Στον πάγκο πλέον ο Βούλγαρις Ιβάιλο Πέτεφ, που είναι αναγκασμένος να μπει στα βαθιά καθώς πηγαίνει στο Ελσίνκι χωρίς τους κομβικούς Βίσκα, Μπέγκοβιτς και Μπίκασιτς. Ο άσος σε αποδόσεις στο 2,60 αξίζει της προσοχής μας.

- ΒΕΛΓΙΟ – ΟΥΑΛΙΑ: Ποδαρικό με δεξί θέλει το Βέλγιο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ απέναντι στην Ουαλία. Παιχνίδι που χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολο και θα γίνει στο μικρό γηπεδάκι της Λεουβεν. Εκτός από τους Αζάρ και Βίτσελ, κλήθηκαν όλα τα αστάρια των Βέλγων. Στον αντίποδα η Ουαλία έκανε τρομερά παιχνίδια για το Nations League, καθώς δεν επηρεάστηκε καθόλου από το σκάνδαλο με τον Γκιγκς. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός Πέιτζ, όπου και κάλεσε όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας. Δεν θα είναι εύκολη η νίκη των Βέλγων και θεωρώ ότι θα γίνει με συνετό τρόπο, άσος και under 3.5!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.