Η επιστροφή του Παπαπέτρου και η αναμονή του Ιτούδη για τους τραυματισμούς

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

Η ώρα του πρώτου τζάμπολ για την Εθνική μας ομάδας στο EuroBasket 2022 πλησιάζει και άπαντες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι με την Κροατία (2/9, 18:00), έχοντας παράλληλα το μυαλό τους και στους τραυματίες.

Τα πρώτα καλά νέα της ημέρας ήρθαν από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον δικέφαλο του ποδιού του και επιστρέψει στις προπονήσεις, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

«Είμαι πολύ καλά. Ήταν ένας περίεργος τραυματισμός και υπήρχε ο φόβος υποτροπής. Θα ξεκινήσω προπονήσεις σήμερα», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο χορηγός της Εθνικής, ΟΠΑΠ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μίλησε για τους απόντες της ομάδας, τονίζοντας πως περιμένει την ενημέρωση των γιατρών για την κατάσταση των Κώστα Σλούκα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Γιώργο Παπαγιάννη.

«Περιμένω την ενημέρωση των γιατρών για τους Σλούκα, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννη. Η προετοιμασία κύλησε μετ' εμποδίων. Είχαμε προβλήματα, αλλά είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Και πρόσθεσε: «Θα διαχειριστούμε τους τραυματισμούς μέρα με την μέρα. Έχουμε μεγάλη πίστη σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, τον ΟΠΑΠ. Αγαπάει την ομάδα μας και μας έχει στηρίξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.