Η επιστροφή του Μπούργος φέρνει εξελίξεις στο «πάρε-δώσε»

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιουνίου 2022

Η προγραμματισμένη, για την ερχόμενη εβδομάδα, πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και ασφαλώς η επιστροφή του Χερμάν Μπούργος στη Θεσσαλονίκη φέρνουν άμεσα εξελίξεις στα μεταγραφικά και στις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που υπολογίζονται και θα κληθούν να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους ούτως ώστε να ενταχθούν στην προετοιμασία. Με τα τωρινά δεδομένα και τον Αρη να έχει αποκτήσει το δικαίωμα για μεταγραφές, δεν είναι πολλοί.

 Για την ακρίβεια, ο Χαβιέρ Ματίγια αποτελεί προτεραιότητα καθώς ο Μπούργος ζήτησε (μαζί με τον Κουέστα) την παραμονή του στην ομάδα. Μεταξύ του Αρη και του ποδοσφαιριστή υπάρχει οικονομική απόσταση η οποία λογικά θα καλυφθεί και ο Ισπανός θα συνεχίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Συζήτηση πρόκειται να γίνει και με τον Γιώργο Δεληζήση για επέκταση ενός ακόμη χρόνου, ενώ διαπραγματεύσεις έχουν γίνει με τον Κριστιάν Γκάνεα αλλά ο Ρουμάνος αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα. 

Ομοίως και ο Εμάνουελ Σάκιτς. Στο τραπέζι θα τεθεί και το ζήτημα πιθανών πωλήσεων και το κατά πόσο ο Αρης έχει την πρόθεση να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό ραντάρ άλλων ομάδων.

 Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπαντού Ντιαγέ, Λούκας Σάσα, Ματέο Γκαρσία. Περιπτώσεις οι οποίες όμως χρειάζεται ξεκαθαρίσουν άμεσα καθώς στο ενδεχόμενο να παραχωρηθούν ο Αρης θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να αντικαταστήσει κι αυτά τα κενά του κορμού πολύ άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή της ομάδας στην… καθημερινότητα και η παρουσία του Χερμάν Μπούργος στη Θεσσαλονίκη ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών θα σηματοδοτήσει ουσιαστικές εξελίξεις στις πολλές αν μη τι άλλο ανοικτές υποθέσεις. Παράλληλα, αναμένεται να προκύψουν και οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις καθώς στόχος είναι μέχρι η ομάδα να φύγει για την Αυστρία (28/6) να έχουν ολοκληρωθεί κάποιες πρώτες κινήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.