Ο Μήτρογλου επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη -Θα βγει από την απομόνωση;

Μάνος Χατζάκης30 Σεπτεμβρίου 2021

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που διανύουμε (ίσως και σήμερα) επιστρέφει από άδεια ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στην Αθήνα για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων και ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη δίνει τη δυνατότητα για να διαπιστώσει η τεχνική ηγεσία την πρόοδο στην κατάστασή του.

Ο έλληνας επιθετικός απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του Αρη έχοντας ζητήσει και λάβει άδεια από την ΠΑΕ. Ο Μήτρογλου μετέβη στην Αθήνα και οι πληροφορίες τον ήθελαν να επικεντρώνει στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στο γόνατο, απευθυνόμενος σε ιατρούς της εμπιστοσύνης του. 

Σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν ο ποδοσφαιριστής, οι ενοχλήσεις και οι πόνοι στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του επανεμφανίστηκαν πριν σχεδόν δύο μήνες, με αποτέλεσμα να περιορίζεται σε συντηρητικό πρόγραμμα και να καταστεί -επί της ουσίας- ανενεργός, καθώς δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα των προπονήσεων, όντας τρόπον τινά σε... απομόνωση. 

Το επιτελείο των “κιτρινόμαυρων” αφιέρωνε -καθημερινά- ώρες στον παίκτη, προκειμένου να υποχωρήσουν οι πόνοι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ετσι, ο “Μητρο-γκόλ” ζήτησε άδεια και πήγε στην πρωτεύουσα, όπου και φέρεται να δούλεψε αρκετά, ώστε να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Μόλις επιστρέψει στη βάση του, θα κάνει και τη σχετική ενημέρωση στους αρμοδίους, ώστε να καθοριστεί εκ νέου η σχέση του με την ομάδα, αν δηλαδή είναι σε θέση να επανέλθει άμεσα και να βοηθήσει, εφόσον του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

Η διαφαινόμενη ενσωμάτωση του πρώη φορ της Μαρσέιγ δεν σημαίνει ότι δημιουργούνται και νέα δεδομένα, όσον αφορά την αξιοποίησή του από τον Ακη Μάντζιο. Ο προπονητής του Αρη θα έχει, όπως φαίνεται, επιπλέον λύση, ωστόσο είναι αμφίβολο αν την επεξεργαστεί. Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου, μετά το διάστημα της... απομόνωσης, θα νιώσει και πάλι ενεργό μέλος του συνόλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.