Η πρώτη σεζόν του Καμαρά στον Άρη και όσα μπορεί να φέρει στο «Κλ.Βικελίδης»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2023

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει ξανά με κάθε επισημότητα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος θα επιστρέψει αρχικά ως δανεικός στη Θεσσαλονίκη με τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό να συμπεριλαμβάνει και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του έμπειρου επιθετικού.

Ο ίδιος μαζί με τον Άντρε Γκρέι αναμένεται να αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης του Άλαν Πάρντιου, αν δεν υπάρξει άλλη μεταγραφική ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Άλαν Πάρντιου να έχει δηλώσει άλλωστε πως ο ίδιος ήθελε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα, σημειώντας χαρακτηριστικά, 

«Είχα πει στον πρόεδρο ότι τον θέλω αλλά εκείνος είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή. Το θέμα το χειρίζεται πλέον ο ίδιος. Τον θέλω στην ομάδα γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό Πρωτάθλημα και μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει. Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη τον Ιανουάριο, που ούτως ή άλλως ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θελεις».

Ο Μαυριτανός επιθετικός μπορεί στον Ολυμπιακό να μην βρήκε θέση στο πλάνο των προπονητών του, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Άρη είχε σκοράρει 10 γκολ σε σύνολο 35 συμμετοχών καθώς είχε μοιράσει και 4 ασίστ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να θέλει να επιστρέψει σε αυτές τις εμφανίσεις καθώς με τους Πειραιώτες είχε 6 συμμετοχές χωρίς γκολ.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, ο Καμαρά μπορεί ν’ ανταποκριθεί τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως συμπαραστάτης (ή αντικαταστάτης) του Γκρέι στην κορυφή. Μπορεί να καλύψει αδυναμίες και να κάνει τον Αρη πιο πιεστικό στο επιθετικό τρίτο, να συμβάλλει στη γρήγορη ανάκτηση μπάλας και ασφαλώς να προσδώσει περισσότερα (ουσιαστικά) τρεξίματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.