Η επιστροφή της Στεφανίδη στον κλειστό, στοχεύει στην Πόλη ο Καραλής

Παναγιώτα Χαλκιά05 Ιανουαρίου 2023

Προτοιμάζονται με στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη Κατερίνα Στεφανίδη και Εμαννουήλ Καραλής. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση του χειμώνα στις 2 Φεβρουαρίου στη Βοστώνη, θα ακολουθήσει η Νέα Υόρκη οχτώ μέρες αργότερα, το Λιεβέν (15/2) ενώ θα συμμετάσχει και στους αγώνες στο Μπέρμιγχαμ στα τέλη του ίδιου μήνα. Στο ενδιάμεσο θα γυμναστεί με την Χόλι Μπράντσοου. Η Στεφανίδη επιστρέφει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου με στόχο τη διάκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση, μετά από το 2019 και την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό της Γλασκόβης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Πολωνία, όπου είχε την ευκαιρία να γυμναστεί με τον Πιοτρ Λίσεκ και τέλη Ιανουαρίου θα μπει στους αγώνες διεκδικώντας τη συμμετοχή του για τρίτη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο 23χρονος αθλητής αναμένεται να συμμετάσχει σε μίτινγκ στο εξωτερικό αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ. 

«Η προετοιμασία στην Πολωνία πήγε πολύ καλά και αυτό μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να διαμορφώσουμε το αγωνιστικό του πρόγραμμα. Έχουμε ήδη κάποιες προτάσεις για συμμετοχή σε μίτινγκ στο εξωτερικό και είμαστε σε συνεννόηση με τον μάνατζερ για να δούμε σε ποια θα συμμετάσχει.Ο Εμμανουήλ είναι ένας αθλητής που αποδίδει όταν το διασκεδάζει κι έχει καλή ψυχολογία. Όπως κάνει σε όλους τους τομείς της ζωής του, έτσι και στον αθλητισμό, αγωνίζεται να πετυχαίνει τους στόχους του. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμένει υγιής και να απολαμβάνει αυτό που κάνει», τόνισε ο προπονητής του Χάρης Καραλής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.