Η επιμονή του Μήτρογλου στο «11» και ο Λόπεθ

Χάρης Δημαράς27 Ιανουαρίου 2021

Δε βλέπει την ώρα να μπει στo γήπεδο και να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Κώστας Μήτρογλου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ λίγο πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αν θα μπορούσε θα... έπαιζε κιόλας!

Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τις φόρμες της ομάδας και ετοιμάζεται για ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αυτό πάντως που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη είναι ο αριθμός φανέλας που θα έχει ο έμπειρος φορ στον Άρη. Επιθυμία του είναι το αγαπημένο του «11», το οποίο φορούσε και στη Μαρσέιγ, στην Μπενφίκα και στην τελευταία του θητεία στον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική.

Σε αρκετές περιπτώσεις φόρεσε και το... διπλάσιο του «11», το «22» (Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Γαλατάσαραϊ), ενώ σε άλλες το «9», το «7», το «18» και το «23». Το αγαπημένο του όμως είναι το «11», το οποίο όμως τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να το πάρει λόγω... του Κρίστιαν Λόπεθ. Ο Ισπανός παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, αν και γίνεται προσπάθεια να λύσει τη συνεργασία του ή έστω να αποχωρήσει ως δανεικός. 

Μέχρι να αποχωρήσει λοιπόν ο Ισπανός θα περιμένει, μιας που θέλει... πολύ το «11», με το οποίο στην πλάτη πιστεύει πως θα φορτώσει τις αντίπαλες άμυνες με πολλά γκολ και θα γίνει ο «φόβος και ο τρόμος» και να... εμπνέεται ακόμη περισσότερο. Στην παρουσίαση του Ιωάννου, ο Κύπριος είχε ανακοινωθεί πως θα έχει το «44», εδώ όμως υπάρχει αναμονή...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.