Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Μάνος Χατζάκης28 Νοεμβρίου 2020

Σερί στο... σερί των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων θα επιδιώξει να δώσει απόψε (19:30) ο Αρης κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δημιουργήσει ψυχολογία... καμικάζι, καθώς αντιμετωπίζουν μία από τις πιο δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν βάσιμοι λόγοι, ώστε να αισιοδοξούν για αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.  

Ο Αρης έχει αρκετά χρόνια (από το 2010) να κερδίσει -εντός έδρας- τον Ολυμπιακό, στοιχείο που από μόνο του δίνει το έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου ξέρουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν βρει τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα, που θέλουν, και δεν βλέπουν τον λόγο να μη συμβεί το ίδιο και κόντρα στους Πειραιώτες. Οι τελευταίοι, άλλωστε, προέρχονται από ευρωπαϊκό αγώνα (κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτυ), άρα, ως έναν βαθμό θα υπάρχει δικαιολογημένη κούραση, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βασική ενδεκάδα, ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο, για κάποιες θέσεις, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Κυρίως, οι προβληματισμοί του εστιάζονται στον άξονα εκεί όπου αμφιταλαντεύεται για το αν θα χρησιμοποιήσει Ματίγια ή Σάσα δίπλα στον Τζέγκο, προκειμένου να γίνει πιο σφιχτό το κέντρο των «κιτρινόμαυρων». Θεωρητικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα θελήσει να σπάσει το δίδυμο Τζέγκο-Ματίγια, αλλά δεν αποκλείεται και η είσοδος του Βραζιλιάνου.    

Η δεύτερη «ανοιχτή» θέση είναι ο παίκτης, που θα παίξει στο 10. Ο Μαντσίνι φέρεται πως έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Μπερτόγλιο, ο οποίος -πιθανότατα- θα χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο και αναλόγως των παρεμβάσεων, που θα κάνει ο Μάντζιος.

Κατά τα λοιπά, κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να είναι ο Μάριος Σιαμπάνης και στην αμυντική γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά οι Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς. Στις πτέρυγες δίπλα στον προωθημένο Μάνο θα βρίσκονται οι Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.