Η επανεκκίνηση του Ηρακλή «χτίζεται» με πλάνο και ωριμότητα

Βασίλης Μάστορας11 Ιουλίου 2020

Ο Ηρακλής ξεκινάει την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής του επανεκκίνησης, έχοντας ως «πιλότο» τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Με πρώτη επιλογή την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας, άρχισε να χτίζει την επόμενη μέρα του πάνω σ’ αυτή τη βάση. 

Οι προσπάθειες που έκανε τα προηγούμενα χρόνια για την εξεύρεση αξιοπρεπούς λύσης, είχαν αφετηρία και… ταβάνι, τις συνάξεις στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Δηλαδή γινόταν πολύς θόρυβος, αλλά τελικώς δεν προέκυπτε αποτέλεσμα. Ο λόγος ήταν ότι οι ασκήσεις επί χάρτου έπρεπε για να προχωρήσουν να έχουν και κάτι παραπάνω. Τι; Το ζεστό χρήμα. Από τη στιγμή που υπήρχε αδυναμία για την εξεύρεση χρηματοδότη, στις συζητήσεις έμπαινε τελεία και παύλα. 

Αυτή τη φορά υπάρχει η αίσθηση ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει καλύτερος σχεδιασμός, εμπειρία και στόχευση. Τι απομένει; Το αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι του Ηρακλή που κινούν την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση είναι αισιόδοξοι ότι θα συγκεντρωθούν και τα απαιτούμενα χρήματα. Η δικαίωση τους θα έρθει μέσα από το αποτέλεσμα. Εκείνο πάντως που έχει μεγαλύτερη αξία, σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, είναι ότι προτιμούν τα σίγουρα βήματα. Το κυριότερο; Η νομική έρευνα ώστε η νέα ΠΑΕ η οποία θα προκύψει με την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας να μη βρει εμπόδια στη συνέχεια, δείχνει ότι το εγχείρημα στήνεται σε στερεή βάση. Το γεγονός αποτελεί μεγάλη ελπίδα ώστε ο Ηρακλής να γλιτώσει μία και καλή από τα βάρη του θλιβερού παρελθόντος. Να μπει «καθαρός», και πάλι, σε επαγγελματική κατηγορία με στόχο να διεκδικήσει την επιστροφή του στη Super League. 

H προσπάθεια σαφώς και έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, κι επ’ αυτού δεν διαφωνεί κανένας. Από τη στιγμή όμως που χτίζεται με πλάνο οι πιθανότητες αποτυχίας της περιορίζονται αισθητά.

FOCUS

To παλικάρι με το μπεζ FIAT Punto χωρίς πινακίδες, που χθες ήταν έξω από το σπίτι μου, να μην κάνει το κόπο να ξανάρθει. Και να πει στον εντολέα του ότι είναι καταγεγραμμένη όλη η διαδρομή του, οπότε όταν θα αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα στοιχεία, τότε οι υπηρεσίες θα φθάσουν εύκολα στον ηθικό αυτουργό. Αυτά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.